Dagens Horoskop: Søndag 13. Desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har hatt en del tid på deg til å ta en beslutning, men nå er det på tide å bestemme seg. Dagen handler om akkurat denne beslutningen og om din selvtillit. Kvelden handler om å kose med familien og dine nærmeste.

Tyren 20/4-20/5

Du får skryt i dag og det er virkelig velfortjent. Det blir en interessant og stimulerende dag der du får mulighet for å være både kreativ og litt nytenkende. I dag er også en bra dag å kjøpe julegaver på. Kvelden handler om et løfte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del å gjøre denne søndagen, men ikke mer enn at du rekker kos med familien også. Det blir en herlig og litt annerledes søndag som byr på frisk luft og passe tøffe utfordringer. Kvelden blir intim og fortrolig.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å akspetere at det ble som det ble med en venn. Du prøver hele tiden å sette en strek over det som har vært, men det har vært for mye frem og tilbake til at han/hun skal kunne tilgi deg uten videre. Vil du vinne han/hun tilbake, må du tenke litt utenfor boksen.

Løven 23/7-22/8

Du har en del ting du må gjøre, men når du er ferdig med de, venter en herlig lang og lat dag. Er du nyforelsket tilbringer du gjerne søndagen med din kjære, ellers er det vennene dine som får nyte oppmerksomheten din.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å si nei til en venn som ber deg om en tjeneste. Det handler om en ganske så stor tjeneste som ikke bare kommer til å ta tid, den kommer også til å bli økonomisk krevende. Kvelden handler om julen og julegaver.

Vekten 23/9-22/10

Du har bestemt deg for å ikke legge ned alt for mye tid på en beslutning du skal ta. Denne beslutningen må være spontan for at den skal bli bra. Om du tenker for mye på det, kommer du trolig til å følge hodet og ikke hjertet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har et talent i å få mennesker til å lytte til deg, noe du benytter deg av i dag. Du har behov for hjelp, men en viss oppgave krever visse tjenester av flere av vennene dine. Kvelden byr på julestemning.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en kreativ søndag der du for en gangs skyld har energi til å gjøre litt mer enn det som er nødvendig. Dagen byr på en hel del latter og en masse morsomme utfordringer. Kvelden blir interessant og annerledes.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vil vise at du kan og i dag anstrenger du deg virkelig for å prestere på topp. Dine anstrengelser lønner seg og du får skryt og den feedbacken du både fortjener og vil ha. Kvelden handler om en familiebeslutning.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet ikke helt hvordan du skal uttrykke deg for at ting skal være helt klart mellom deg og en venn. Han/hun har vanskelig for å lese mellom linjene, noe som gjør det ekstra viktig å være tydelig på hva du vil. Kvelden handler om en beslutning dere må ta sammen.

Fiskene 19/2-20/3

Du stresser igjennom dagen og det resulterer i at du går glipp av noe du burde ha husket. Når du er presset har du ikke like bra minner som vanlig og da er risikoen stor for å gjøre feil. En metode, er å skrive ned ting du ikke må glemme.

Powered by Labrador CMS