Dagens Horoskop: Søndag 12. Juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen blir du med en venn på et skikkelig eventyr. Det blir en hendelsesrik og annerledes dag der du får sjansen til å utfordre deg selv på en helt ny måte. Kvelden byr på en del sladder.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir rolig og herlig. Du gjør småting hele dagen og drar kanskje på en kortere utflukt til et fantastisk sted. For deg handler dagen mer om å leve i nuet og nyte, enn om hvilke aktiviter du bruker dagen på.

Tvillingene 21/5-20/6

Iblant blir du litt vel ivrig og da går ikke ting helt som du hadde tenkt deg. I dag har du litt for høye ambisjoner til deg selv og da kan det være du ikke når de målene du setter deg. Prøv å være litt mer realistisk. Kvelden blir morsom og utfordrende.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes noe tvilende over denne søndagen. Vennene dine gjør det vanlige, men selv er du ikke helt sugen på det. Du har gjort som alle andre de siste ukene, men nå begynner du å føle deg mettet på denne omgangskretsen. Det finnes noen du veldig gjerne vil treffe.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir ikke spesielt aktiv. Du er trøtt og har vanskelig for å motivere deg selv. Det handler om en innvendig misnøye. Du har tatt mange dårlige beslutninger den siste tiden og nå begynner du å kjenne på konsekvensene av din egen oppførsel.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en herlig dag å se frem til, som du virkelig nyter til det fulle. Er været samarbeidsvillig, tilbringer du gjerne dagen utendørs, ellers koser du deg inne med sladder og godt selskap.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir intensiv, men på en bra måte. Det er lenge siden du har så fullt opp som du har i dag. Denne søndagen passer du på å skaffe litt informasjon som har med en person fra fortiden å gjøre, som plutselig har dukket opp i livet ditt igjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskelig for å ikke bli nysgjerrig når en venn stiller en rekke suspekte spørsmål til deg. Du viser ikke at du bli mistenksom, men så fort vennen din har gått, så begynner du å snoke. Du mistenker at en venn planlegger noe for å overraske deg.

Skytten 22/11-21/12

Du fokuserer på deg selv denne søndagen. Det er lenge siden du brukte en hel dag på å skjemme bort deg selv, og du kjenner at de siste ukenes stress og uro renner av deg i løpet av dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne søndagen får du et merkelig spørsmål fra en venn. Du får ingen forklaring på hvorfor han/hun stiller dette spørsmålet og det vekker nysgjerrigheten din. En person fra fortiden har plutselig dukket opp i livet ditt igjen.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handlar om å få ting gjort hjemme. Du synes det er gøy å se resultatet av jobben du gjør og du legger ned mange timer på å gjøre det koselig hjemme i dag. Kvelden byr på enkel, men god mat og masse familiekos.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en koselig men rolig søndag der fokuset ligger på å gjøre koselige ting. Uansett om du tilbringer dagen med noen du liker eller om du er alene, så nyter du denne fridagen til det fulle. Kvelden blir overraskende.

Powered by Labrador CMS