Dagens Horoskop: Søndag 12. Januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har mye å fundere over denne søndagen. En del har med jobb å gjøre, mens andre ting har med et privat problem som har med vennskap og kompliserte relasjoner å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir uvanlig harmonisk. Du føler deg mer levende enn du har gjort på lenge og du tilbringer så mye tid du kan utendørs. I løpet av ettermiddagen, mottar du strålende nyheter som får dig i veldig godt humør. Kvelden handler om å skjemme bort seg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar det som skjer i dag med en klype salt, og det er bra.Gjennom å se det ironiske i situasjonen, beholder du din positive innstilling. Kvelden handler om å vise respekt for en eldre person.

Krepsen 21/6-22/7

Etter forrige uke, har det skjedd noe med deg. Du har innsett hvor mye du har behov for å treffe en viss person og du er forberedt på å gå langt for å nå målet ditt. Krepser kan være både romantiske og veldig følsomme når de vil. Nå påvirkes du av Solen, og det gjør deg ekstra sensitiv.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra og rolig søndag, som ikke byr på så mange overraskelser. En venn hører fra seg helt spontant og det gjør deg gladere enn du er villig til innrømme. Denne personen er ikke så god på å holde kontakten, så derfor føles denne samtalen eller meldingen ekstra bra.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er vanligvis en veldig forsiktig person, derfor kan det komme som en overraskelse på venner, at du tar en stor risiko i dag. Det handler om å våge for å kunne vinne. Gevinsten er høyere enn det eventuelle tapet, i hvert fall i dine øyne.

Vekten 23/9-22/10

Du har en del å fundere over i dag, og det er viktig at du virkelig gjør opp en plan som du kan holde deg til. Akkurat nå lykkes du ikke så bra når du improviserer og det bidrar til ditt dårlige humør. Kvelden handler om å verne om noe du holder kjært.

Skorpionen 23/10-21-11

Akkurat nå bruker du altfor mye penger og det vet du. Du har vanskelig for å være streng mot deg selv når det finnes for mange bra tilbud på ting, som du har ønsket deg lenge. I løpet av ettermiddagen får du et veldig praktisk råd.

Skytten 22/11-21/12

Du er irritert på en venn for at han/hun alltid lykkes med å få så mye oppmerksomhet når dere sees. Du vet at du overdriver, du liker selv å være i sentrum og føler deg bortglemt når denne vennen er med. Kanskje burde du fundere litt over din egen oppførsel, istedenfor å irritere deg over din egen venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en harmonisk søndag hvor du får puste ut før stormen kommer. Du vet at det kommer til å dra i gang neste uke, så du passer på å nyte denne tiden. En venn hører av seg og vil sees, du blir både glad og overrasket. Pass på nå når du har tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er veldig aktiv akkurat nå. Det er mange prosjekter på gang både hjemme og på jobb. Akkurat nå prøver du å få frem en forandring som kommer til å gi økonomien din et løft. Et fristende tilbud kan dukke opp i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver å være fornøyd med situasjonen din, men tingen er at den som burde stå deg nærmest, irriterer deg mest akkurat nå. Du har behov for distanse fra denne personen, innen det blir så ille at relasjonen kræsjer helt.

Powered by Labrador CMS