Dagens Horoskop: Søndag 12. April

Slik blir din første påskedag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag passer du på å gjøre ting som må gjøres hjemme. Det kan være du holder på med vårrengjøring, et gammelt prosjekt du aldri har fått ferdig eller noe som krever litt ekstra omsorg. I løpet av kvelden passer du på å kose deg med en bra film eller noe lignende.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir litt mer sosial. Du prøver å bruke tiden din med dine nærmeste, men holder deg til de reglene som finnes. Den veldig lydige Tyren har vanskelig for å bryte regler uten å få dårlig samvittighet. Du har en vellykket og koselig søndag å se frem til.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir irritert på en venn som stadig slenger ut krasse bemerkninger uten å tenke seg om. Som oftest pleier du ikke bry deg om denne siden av personligheten til denne personen, men nå har han/hun bare blitt enda verre. Kvelden handler om å planlegge tiden fremover.

Krepsen 21/6-22/7

Du er urolig for en eldre slektning. Denne personen er vanskelig å snakke med og gjør ofte litt som han/hun vil, uten å bry seg så mye om konsekvenser. I dag gjør personen noe du synes er veldig dumt. Her gjelder det å være åpen om hva du mener om ting.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir bra på mange ulike måter. Du treffer en person du liker godt og du får bruke deler av dagen på en hobby du liker. Akkurat nå prøver du å være aktiv utendørs så mye du kan.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en underlig første påskedag. Dagen føles ut som tatt rett ut av en film, hvor visse ting som inntreffer føler for utrolige til å være sant. Dette er en dag du kommer til å se tilbake på som en dag som forandret deler av livet ditt.

Vekten 23/9-22/10

Du tenker mye akkurat nå, men du har vanskelig for å dele tankene dine med dine nærmeste. Det som bekymrer deg, ser ikke ut til å bekymre andre rundt deg. I løpet av dagen får du høre et rykte som gjør deg tankefull.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne søndagen prøver du å være mye utendørs. Det er når du er aktiv utendørs at du får frem dine beste ideer. Det er som om lyset gir deg en ekstra kreativitet. I løpet av ettermiddagen får du spørsmål fra en venn. Spørsmålet får deg til å fundere over et valg du har gjort.

Skytten 22/11-21/12

Denne søndagen plukker du frem dine beste ideer og prøver å gjøre de til virkelighet. Du har en kreativ side som du altfor sjeldent får bruk for. Akkurat nå er du mer rastløs enn vanlig og du har behov for noe å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du sammen med noen av de menneskene som står deg nærmest. Det blir en rolig dag hvor du sørger for å kombinere det beste som finnes, nemlig god mat og familien. Kvelden bruker du gjerne på en hobby eller trening.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en vilje til å skape i horoskopet ditt akkurat nå. Du har plukket fram den lille skaperen i deg og når den vel kommer frem, er det vanskelig å stoppe den. I løpet av dagen får du nyheter som har med en eldre venn eller slektning å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen byr på en utfordring som du ikke hadde regnet med. Det blir en interessant og utviklende dag, hvor du lærer mye nytt. Ved ren tilfeldighet kan du løpe på en person du har tenkt mye på, men som du ikke har sett på lenge. Dette møtet kan vekke følelser i deg.

Powered by Labrador CMS