Dagens Horoskop: Søndag 11. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir litt monoton, ettersom du ikke kan gjøre som planlagt, går luften litt ut av deg. Du har vanskelig for å motivere deg selv til å tenke. Kvelden handler om en oppgave som enten er forbundet med jobb eller som er noe du selv har tatt på deg.

Tyren 20/4-20/5

Akkurat nå snurrer det litt mange tanker rundt i hodet på deg, det er en kombinasjon av uro og litt mer allmenne forandringer om framtiden. I dag skjer det ikke så mye, så du får god tid til å tenke. Dagen brukes med fordel på noe du elsker å gjøre, nemlig å lage mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del å stå i med denne søndagen, så det er bra om du henger med i svingene. Dagen handler om en avgjørende beslutning som skal tas på veldig kort tid og med ganske så lite bakgrunnsinformasjon. Her gjelder det å ha litt is i magen og stole på sine egne instinkter.

Krepsen 21/6-22/7

Du får høre et rykte om en venn som har blitt syk og du blir veldig urolig. Dere har glidd fra hverandre den siste tiden, men det er ikke slik at du er mindre glad i denne personen for det, og dette ryktet skremmer deg veldig. Hvorfor ikke ta kontakt med en venn og spørre hvordan det går med denne personen?

Løven 23/7-22/8

Du har en del å stå i med i dag og risikoen er sto for at det blir en stressende søndag. Du har det hvert fall gøy og til tross for at det er mye å gjøre, liker du tempoet. Ettermiddagen kan by på en liten overraskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ulike måter å tolke det du har hørt og det er bra om du ikke håper for mye, før du har alle fakta på bordet. I blant stresser du deg opp unødvendig over ting som enda ikke har inntruffet. Kvelden blir rolig og skjønn.

Vekten 23/9-22/10

Du er i et strålende humør denne søndagen. Det finnes så mye bra i livet ditt akkurat nå og du nyter at det går bra både jobbmessig og privat. Du lar en liten hvit løgn passere ettersom du vet at vennen din bare vil beskytte deg, fordi han/hun tror du er litt sårbar akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Søndagen handler om å være utendørs og om å oppdage nærmiljøet. Dette har blitt en favorittaktivitet i helgene og du kombinerer det gjerne med en hobby. Kvelden blir intim og fortryllende, det er virkelig din dag.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å erkjenne at du har tenkt feil, du vil så gjerne skylde på ytre faktorer, selv om du vet at det bare er deg selv som kan holdes ansvarlig for akkurat denne hendelsen. I løpet av ettermiddagen får du høre litt morsom sladder.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å fokusere på ting du skal bli klar med innen et visst klokkeslett. Du føler at du har ganske så bra kontroll, men det gjelder å ikke miste fokus når du begynner å bli trøtt. En fin sms som inneholder et kompliment, lyser opp dagen din.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har fokus på de koselige tingene i livet ditt akkurat nå. Selv en negativ beskjed kan virke positiv på deg. I løpet av dagen eksperimenterer du litt, gjerne med en hobby. Kvelden handler om familie.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i et strålende humør denne søndagen. Uken som har gått har bydd på en hel del lyspunkter og nå ser det ut til å bli enda en bra uke. Er du i et forhold kan et ganske så stort tema dukke opp på agendaen.

Powered by Labrador CMS