Dagens Horoskop: Søndag 11. April

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

En venns plutselige fravær gjør at du må planlegge hele dagen på nytt, og det gjør deg skuffet. Du hadde virkelig gledet deg til å møte denne personen. Husk at det er mange som gjerne vil være med deg. Ta kontakt med en av dem istedenfor.

Tyren 20/4-20/5

I dag satser du på å rygge og organisere. For deg er det viktig at det blir ordning og reda – da slapper du bedre av. Det behøver ikke være samme type total kontroll som Jomfruen vanligvis vil ha, men du liker å vite hvor du har ting.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å tenke fremover. Du har en del ting å ta tak i og planlegge, men du vet at det vil kreve en hel del fra din side. Det beste du kan gjøre i dag er å tenke hvordan du skal komme deg videre, i det store og det hele.

Krepsen 21/6-22/7

Du lurer på om du vil få det som du vil, og er nervøs for hvordan det vil påvirke deg, dersom det ikke blir som du hadde tenkt. Det handler om en følelsesmessig investering. Det koster å ta første steget, og du håper at det blir verdt det.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør i dag, spesielt om du kan bruke dagen til en hobby eller noe lignende. Du har mange jern i ilden akkurat nå, og det kan hende at dagen blir på grensen til stressende dersom du skal rekke alt. Tenk at du skal ha tid til å ta det med ro også.

Jungfru 23/8-22/9

I dag prøver du å få med et familiemedlem på en liten utflukt. Denne personen kan være ganske vanskelig å få med, og sånn er det i dag. Ikke en gang ditt vakre smil og gode vitser fungerer.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant dag. Det dukker opp visse fakta som tyder på at noen rundt deg har løyet eller holdt sannheten tilbake. Akkurat nå må du velge om du skal konfrontere denne personen, eller ha is i magen en stund til.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag har du behov for å komme ut og bevege på deg. Uansett om du tilegner dagen til en sport, jogger eller går deg en tur, så hjelper denne aktiviteten deg til å rense tankene. Du trenger å sove godt, og det hjelper på dersom du er ordentlig trøtt på kvelden.

Skytten 22/11-21/12

Det er visse ting du burde si nei til i dag, men du synes det er vanskelig ettersom vennen din blir så sur. Selv om du har en god grunn, kommer du likevel til å få høre det senere. Du synes det er lettere å bare gi etter.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å tøye på egne grenser. Du vil sjekke hvor mye som har forandret seg siden sist du testet din kompetanse på dette området. Du har bevisst latt være å sammenligne resultat for å gi deg selv litt rom. Nå er du nysgjerrig på om det har fungert.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir ganske aktiv. Du har en del ting du må gjøre, men deretter tar du fri og tar dagen som den kommer. Du har en slags Carpe Diem-instilling til dagen. Akkurat nå er du flink til å leve i nuet.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar ansvar for en viss sak eller et event, og du tar det på største alvor. Du vil bevise at man kan stole på deg, og at du alltid sørger for en høy kvalitet. Kvelden handler om sladder, og en venn som er såret.

Powered by Labrador CMS