Dagens Horoskop: Søndag 10. November

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å diskutere med en slektning, men han/hun er sta og vil ikke høre på deg. Denne personen har en tendens til å gjøre som han/hun vil og det merkes veldig tydelig i dag. Ettermiddagen handler om moral.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske interessant søndag med vendinger du ikke hadde ventet deg. Du føler deg ikke spesielt håpefull i dag, men mot kvelden har flaksen heldigvis vendt og du føler du har medvind i seilene for første gang på lenge.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne søndagen har du sjansen til å være veldig på i en situasjon som er litt annerledes. Du må være drivende om du skal kunne nå målene dine, samtidig som sjansen for å lykkes er høyere enn vanlig. Kvelden handler om sladder.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant søndag hvor du får mulighet for å vise hvem du er for en person du har glidd i fra, men som du prøver å komme nær igjen. Du vil vise at du har vokst og modnet den siste tiden.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om et moralsk dilemma som du ikke klarer å komme deg ut av, hvor mye du enn prøver. Du har hatt mange ulike alternativer å velge mellom, men omstendighetene har gjort at du nå bare har to ting å velge mellom, det ene alternativet er riktig men egentlig veldig etisk uriktig.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ikke rett eller galt denne søndagen, men det handler om å være tilstede her og nå. I løpet av dagen får du mulighet for å gjøre noen glad, med for deg en ganske så liten gest. I løpet av ettermiddagen mottar du gode nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om små og store valg, noe som ikke er noe du setter så veldig pris på å måtte ta. Du får alltid litt angst når du skal velge og det spiller inge rolle om det handler om livsavgjørende beslutninger eller hvilken farge du skal ha på isen, alt er like tøft for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en utviklende og lærerik dag for deg på mange måter. Du innser ikke bare dine egne begrensninger men også ditt potensiale i mange ulike sammenheng. Denne dagen vokser selvtilliten din og du føler deg både sterk og fremgangsrik.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en underlig søndag som begynner veldig rart, men som slutter okey. Mye handler om tilfeldigheter i dag. Egentlig tror du ikke på skjebnen, men i dag får du en følelse av det finnes en større plan for deg, hvor du spiller en stor rolle.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag handler om din dagsform og om å gjøre det du vil. Om du virkelig vil, kan du få hele verden, men da er det en helhjertet innsats som kreves. Slurving og feil hører ikke hjemme denne søndagen. Om du er syk, har du angst for å gå glipp av noe, ha ikke det! Det kommer en sjanse for deg til å briljere.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen i dag blir litt rar, men du biter tennene sammen allikevel. I dag går noe fra å være en katastrofe til å bli noe veldig bra. Denne søndagen går over all forventning og du føler deg både lettet og takknemlig på en og samme tid.

Fiskene 19/2-20/3

Iblant skjer det ting man ikke kan rå over og det er tilfellet i dag. Det er bare å akseptere at det ikke er du som har kontroll, men at det heller en en annen som sitter med trumfkortet på hånda si.

Powered by Labrador CMS