Dagens Horoskop: Søndag 10. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en harmonisk søndag der du slipper å tenke så mye på fremtiden. I dag fokuserer du på det som skjer her og nå, og prøver å ikke tenke så mye på hverken fortiden eller fremtiden. En uventet melding fra en venn du har savnet, lyser opp søndagen din.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen føler du deg treig. Du har vanskelig for å komme i gang med noen av de prosjektene du har planlagt. Kanskje er det bra for deg å bare ta det med ro i dag. Aldri undervurder viktigheten av å hvile.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag tenker du på et problem som plutselig har oppstått. Du innser at valgene dine er minst sagt begrensede, så det gjelder å tenke litt for å komme opp med en løsning. Kvelden handler om gamle vennskap.

Krepsen 21/6-22/7

Du er urolig av natur och det blir ikke akkurat bedre i disse tider. Du har to måter å håndtere denne uroligheten på, enten kan du late som om den ikke finnes eller du kan gruble så mye at du ikke klarer å sove om natten. I dag får du mulighet for å lufte tankene dine med en venn.

Løven 23/7-22/8

Du innser at det er mange som konkurrerer om en viss persons oppmerksomhet, selv om den det gjelder knapt merker det selv. Denne personen er ikke klar over at du er tiltrukket av han/henne. Dette er en person som ofte går sine egne veier, noe som både irriterer og fengsler deg. I dag prøver du å få bedre kontakt med denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom og aktiv søndag, spesielt om været samarbeider med deg. Du nyter virkelig å være utendørs og du synes ikke det er like tøft med disse sosiale begrensningene som mange andre. For deg er det viktig at du får komme deg ut i naturen, noe som står på dagens agenda.

Vekten 23/9-22/10

Du slapper av og tar en ting om gangen i dag. Det blir en bra hviledag der du henter inn både kraft og viljestyrke. Det har vært noen tøffe uker med store omstillinger, så du har behov for å kjenne deg litt normal, om enn bare for en dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en risiko for at hele ditt indre gjør opprør mot en idé som en venn har i dag. Egentlig er den ikke så kontroversiell, men med tanke på alt som foregår rundt deg akkurat nå, synes du den er ganske så lite gjennomtenkt og på grensen til respektløs.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen handler om å våge. Du trenger mot til å si hva du tenker, men også mot til å våge å vise følelsene dine mer åpenlyst. Skytten er en håpløs romantiker og å stenge inne følelsene dine, gjør nesten fysisk vondt for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en rolig og harmonisk søndag, i hvert fall innledningsvis. Akkurat nå pågår det en hel del drama i livet ditt og følelsene dine kan boble opp i løpet av dagen. Du er overrasket over den lidenskapen vennene dine viser deg og du vet ikke helt hvordan du skal håndtere alle de sterke følelsene.

Vannmannen 20/1-18/2

For deg handler søndagen om å småpusle hjemme og å forberede en kortere reise eller utflukt. Det er lenge siden du var ute og rørte på deg, så det føles kanskje litt rart å skulle reise bort igjen.

Fiskene 19/2-20/3

Idag velger du å tenke på noe annet enn følelser, lidenskap og problemer. Om du har mulighet så bruker du store deler av dagen på en idrett eller en hobby du har. Finnes ikke den valgfriheten, så leser du gjerne en god bok eller ser et par bra filmer. Du har behov for å slippe å tenke.

Powered by Labrador CMS