HOROSKOP

Dagens horoskop søndag 1. oktober

Dagens horoskop søndag 1 oktober

Slik blir den første dagen i oktober for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler også om å utnytte fullmånen.. Det er en herlig energi som bobler opp i deg og du vil komme i gang med ting, det kan være å starte på kurs, lete etter et nytt sted å bo eller prøve en ny hobby. Hele dagen dreier seg om å starte noe.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen byr også på litt utendørsaktiviteter. Du synes det er fint å ikke være innendørs. Uansett om du går en tur, går ut i skogen og plukker bær eller sopp eller bare holder på i hagen, blir det en fin kontrast til hverdagen. Denne dagen handler også om barn og dyr.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen handler om å kose seg hjemme. Det kan være å fikle med en hobby eller ordne hjemme. For deg er det viktig å oppnå den koselige høstfølelsen før det blir skikkelig kaldt ute. Du liker å handle ting på nett i dag, det kan være snakk om stearinlys, pledd eller annen høstkos.

Krepsen 21/6-22/7

Søndager kan være en av dine absolutte favorittdager. Hele søndagen handler om familie, hjemmet og god mat. Det ser ut til at du aktiviserer deg selv med yngre slektninger eller barn. Kanskje det blir en ettermiddag med bollebaking og håndverk. Kvelden handler om nyheter.

Løven 23/7-22/8

I dag prioriterer du dine nærmeste og da først og fremst familien eller din partner. Det blir en god dag der du skyver bort alle negative tanker og fokuserer på akkurat her og nå. Dette er din måte å lade opp batteriene og komme deg på. Om ettermiddagen støter du på en gammel kjenning.

Jomfruen 23/8-22/9

Også søndagen handler om din venn eller slektning. Denne personen er ganske så vanskelig å ha med å gjøre, men samtidig kan du ikke la være å beundre denne personens selvstendighet. I dag begynner du å planlegge for et nytt prosjekt hjemme. Det kommer til å koste en god del, men du er sikker på at dette kommer til å øke din livskvalitet.  

Vekten 23/9-22/10

I dag er det familie, venner og god mat som gjelder. Vekten setter virkelig pris på å ha mennesker rundt seg, spesielt om det er personer de står nære. Du er mer sosial enn de fleste og du trives mer i en flokk enn på egen hånd. Kvelden byr på en ganske så rar samtale.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen handler om å ikke dømme deg selv for hardt.  Du kan ha sagt feil ting eller gjor ting du ikke er så stolt av, men du vet at du reagerte i god tro og hadde ærlige hensikter. Kvelden passer bra for en litt roligere aktivitet. 

Skytten 22/11-21/12

Også søndagen blir en aktiv dag der en hobby eller en sport står i sentrum for dagen. Du synes det er gøy å treffe nye mennesker og det gjør du best på denne typen arrangementer. Kvelden handler om å mentalt forberede deg for den kommende uka. 

Steinbukken 22/12-19/1

I dag gjør du noe sammen med en slektning eller familiemedlem. Det ser ut til å være en fysisk utfordring som krever en hel del av dere begge. Dette er noe du syns er både gøy og vanskelig på en og samme tid. Kvelden handler om den nærmeste familien.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen blir ikke så aktiv, men handler mer om å omgås og ta det med ro. Du har en masse små prosjekter du vil rekke å få ferdig, men du stresser ikke og tar heller en ting om gangen. Ettermiddagen eller kvelden byr på nyheter som har med en av dine slektninger å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Denne søndagen fokuserer du på et yngre familiemedlem som trenger din hjelp. Denne personen er vanligvis veldig selvstendig så du synes det er ekstra viktig å være der når han/hun ber om din hjelp. Kvelden kan by på morsomme og intense aktiviteter.

Les også: Slik blir oktober for deg og ditt stjernetegn 

Powered by Labrador CMS