Dagens Horoskop: Søndag 1. November

Ny måned - nye muligheter. Slik blir din første søndag i november!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om ettertanke og refleksjoner. Det har vært en turbulent og tøff periode, men som det har kommet mye godt ut av. I dag er en bra dag å bruke på å smelte inn alle inntrykk som har skjedd den siste tiden.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om en mental pause og om å samle krefter. Er været bra, kan du tilbringe dagen utendørs i naturen. Naturen gir jordtegnene energi og får de til å fokusere på de riktige tingene. Kvelden blir koselig og passe sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har lenge gått og grublet over hvorfor en venn alltid kommer med bortforklaringer hver gang dere egentlig skal treffes. Du vet ikke, men du får en følelse av at han/hun er sint på deg for noe og du har en mistanke om hva problemet er.

Krepsen 21/6-22/7

Du bekymrer deg for en person som har sluppet seg litt for mye løs den siste tiden. Selvsagt er det okey å feste, men ikke hele tiden og døgnet rundt. Det er kanskje på tide å ta en prat med denne personen før det går altfor langt.

Løven 23/7-22/8

Du støtter en venn som ikke har det så bra i dag. Du var ikke der for denne personen tidligere i uka og det har du dårlig samvittighet for, men nå tenker du vise både støtte og omtanke. Du kan være verdens beste venn når du først setter den siden til.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom og intensiv søndag som går altfor fort. Du har hatt så mye å tenke på den siste tiden at du ikke helt har rukket å gjøre noe som du du hadde planlagt å gjøre denne helgen. Prøv å finne tid til dette prosjektet i uka som kommer, ellers blir det bare liggende.

Vekten 23/9-22/10

Du sier imot en eldre slektning, mest på trass og ikke fordi du ikke er enig med han/henne. Denne personen vet akkurat hvilke knapper den skal trykke på for å få deg til å føle deg som en fem åring igjen. Du hater at han/hun har makt til å styre over din sinnstemning på den måten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar ta i et prosjekt i hjemmet og gir det en herlig kunstnerlig touch. Dine kreative sider er på topp og en påvirkning fra Månen forsterker denne siden ved deg ytterligere. Kvelden blir en blandet miks av følelser og drama.

Skytten 22/11-21/12

Du tar i et tak denne søndagen, men du vil ikke ta noen sjanser, så sørg for å være på den sikre siden. Når det gjelder, kan du prestere og det beviser du i dag. En venn berømmer deg for ditt initiativ og dine evner til å ta kontroll på en bra måte.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om hvile og aktivitet, og i dag kombinerer du begge deler på en bra måte. For deg er det viktig å kunne holde ting i gang, men også å kunne ta det med ro når det trengs. Du vet at neste uke kommer til å bli stressende med et høyt tempo, så da er det viktig å være uthvilt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du pusler hjemme i dag og nyter en dag uten noen planer. Dagen i dag handler om familien. Du har behov for en dag der du bare kan roe ned og ikke trenger å tenke. Kvelden fører med seg gode nyheter som har med økonomien å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du kan, men i dag vil du ikke, og du velger å ikke delta på en aktivitet, til tross for at du hadde lovet å være med. Du pleier ikke være den som kansellerer i siste sekund, men den siste tiden har du glemt å tenke på deg selv og dine egne behov, så i dag trenger du rett og slett å være litt for deg selv.

Powered by Labrador CMS