Dagens Horoskop: Søndag 1. Mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en rolig søndag. Pass på å hvile deg ordentlig, for du kommer til å trenge mye energi i uka som kommer. En beskjed kan skape blandede følelser hos deg. Kvelden handler om å åpne seg opp.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt treg denne søndagen. Etter en herlig, men veldig intensiv lørdag, har du behov for å puste ut. Du tar tak i noen mindre prosjekter. Glem ikke et løfte du har gitt en ung slektning.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør og det virkelig stråler av hele deg i dag. Du har energi nok til å ta tak i hvilket som helst prosjekt og det er bra, for du har mange baller i luften akkurat nå. Dagen handler om å finne en balansegang og om å våge å sette lista høyt.

Krepsen 21/6-22/7

Du drar deg unna litt og det merkes veldig godt på deg. Familien og vennene dine lurer på hvorfor du unngår deres selskap. Sannheten er den at du har behov for å tenke. Den siste uken har sterke følelser vekket til live igjen og du må finne en måte å håndtere disse på.

Løven 23/7-22/8

Du unngår å diskutere følsomme temaer med en slektning, fordi du vet at denne personen kan bli såret. Det handler om en gammel konflikt som har med en favorisering å gjøre. I løpet av dagen skal du unngå unødvendige utfordringer, det er nemlig en risiko for at du kan dra på deg skader. Kvelden handler om en venn og om en fortrolig samtale.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen i dag blir morsom og intensiv. Du har mye du skal rekke på noen timer, så det gjelder å disponere tiden din riktig. I dag søker du inspirasjon både privat og på jobb. Kvelden blir deilig og rolig. En bra kontrast til dagen.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en hel del små beslutninger som må taes ganske så omgående. Egentlig handler det om at du endelig har kommet frem til hvilke mål du vil sette deg, men hvert mål krever ytterligere beslutninger. Her får du virkelig øve på kunsten å bestemme deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra, rolig og harmonisk. Du kobler av på en helt annen måte enn du har gjort den siste tiden. Dagen går i kreativitetens tegn. Du skaper gjerne med hendene. Det blir en herlig søndagskveld der du kommer i kapp både mentalt og fysisk.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt urolig for at du har gått glipp av noe. Du har en følelse av at det pågår en masse drama rundt deg, men ingen har helt snakket om hva som skjer med deg. Alt du har å gå på, er løse rykter og ganske ville antagelser. Du tar ikke helt i feil i dine teorier.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir veldig stille. Etter en intensiv helg har du behov for å puste ut og bare slappe av. I dag handler dagen delvis om å forberede seg for den kommende uka, og å ordne opp i ting du enda ikke har gjort ferdig. Kvelden blir romantisk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir irritert på et familiemedlem for at han/hun går sin egen vei. Du er en vant til at denne personen lytter til rådene dine. Kvelden handler om å hvile og å ta det med ro. Du har behov for en pause i hverdagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er frustrert og sint, men du vet ikke hvordan du skal kunne uttrykke følelsene dine uten at det blir feil. Du vil vise hva du føler samtidig som du ikke vil såre noen. Dette blir en balansegang hvor diplomati er alfa og omega.

Powered by Labrador CMS