Dagens Horoskop: Søndag 1. Desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å komme i kapp med noe som har med jobb å gjøre. Egentlig burde du kose deg med førjulskos og omgås familien, men du kjenner på presset fra sjefen og klarer ikke helt slappe av før du har alt klart.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir koselig og sosial. Denne årstiden handler mye om familie og slekta. I dag kan det være julebakst, gløgg eller kanskje en tradisjonell søndagsmiddag som står i fokus. Kvelden byr på gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tviler mye for tiden og det er ikke likt deg. Selv om du kan være ubesluttsom i ny og ne, pleier du å holde fast ved de beslutningene du tar og ikke få angst for at du har gjort feil. Akkurat nå blir du mye påvirket av Vekten og det gjør at du får en del beslutningsangst.

Krepsen 21/6-22/7

Du bruker masse penger på unødvendige ting som du egentlig ikke vil ha, men som virker bra akkurat der og da. Du er veldig impulsiv akkurat nå og den siden forsterkes av Månens posisjon. Det gjør at du lett blir fristet i butikker og at du gir etter for dine impulskjøp.

Løven 23/7-22/8

Du har en ganske tett kontakt med en venn via sms og samtaler, men dere ses veldig sjeldent og det vil du endre på. Vennen din er vanskelig å lokke ut fra sine trygge omgivelser. Han/hun er veldig hjemmekjær og trives ikke så godt blant nye omgivelser. I dag prøver du å finne en måte dere kan treffes på.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir interessant og utviklende. Du ser ut til å omgås intellektuelle personer og de utfordrer deg både i tanker og handling. Ettermiddagen og kvelden byr på adventskos og julestemning sammen med familien.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som har det best når alle rundt deg er samlet. For deg er harmoni grunnstenen til et lykkelig liv. I dag småkrangler to slektninger med hverandre og det forstyrrer mye til tross for at du vet at disse slektningene selv ikke bryr seg om at de diskuterer.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å finne ro i sjela. Det kan innebære en lang gåtur, lunsj med venner eller juleforberedelser hjemme. Uansett hva du gjør i dag, så vil du holde et behagelig tempo og ikke la deg irritere over bagateller.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lang og kjedelig. Du omgås med dine nærmeste, men du innser at det blir ganske begrenset og akkurat nå lengter Skytten etter variasjon og eventyr. Har du en partner prøver du å dra med denne personen på aktiviteter, men han/hun trives best hjemme eller sammen med felles venner.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om å finne en likevekt mellom underholdning og gjøremål. Du er ikke i toppform akkurat nå, det kan være du har en vinterforkjølelse som står for tur eller at du har vondt i halsen. Hold deg gjerne hjemme i dag og blir frisk.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne søndagen prøver du å finne på små prosjekter i hjemmet. Det blir en uvanlig koselig og behagelig dag. I løpet av ettermiddagen ser du ut til å være invitert bort et sted, kanskje er det snakk om en bursdag eller et familieselskap av noe slag.

Fiskene 19/2-20/3

Du tenker ikke så mye akkurat nå men lar bare tiden renne. Det handler om at du er misfornøyd med mye i livet ditt og vet ikke helt hvor mye du orker å ta tak i. Det finnes en risiko for at du blir litt sjalu i dag når du hører hvor mye en venn omgås med en person som du er tiltrukket av.

Powered by Labrador CMS