Dagens Horoskop: Skjærtorsdag 9. April

Slik blir din skjærtorsdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om anpasse seg det som skjer rundt deg. Det er mange ulike viljer i din familie akkurat nå, og du prøver å få alle til å bli enige, noe som kan være en utfordring i dag. I dag tar du deg selv i å savne en person litt ekstra mye.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du mulighet for å teste ut litt nye ting. På sett og vis blir det en utfordrende dag, men den blir også morsom og kreativ. Du oppdager at sjefen din virkelig setter pris på din evne til å lede og veilede.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag kan du få for deg å gå i mot et forbud og det kommer ikke til å bli satt pris på av dine omgivelser. Tvillingen er ofte litt opportunistisk, spesielt når det kommer til regler du ikke ser poenget med. Du stoler aller helst på din egen fornuft.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om sterke følelser som kommer tilbake til deg igjen. Det du trodde var glemt og begravet, er ikke i det hele tatt borte viser det seg. Nå når du tilbringer mer tid med denne personen, innser du at du overhodet ikke er over denne personen, og det kan skape problemer om du er i et forhold.

Løven 23/7-22/8

Du blir irritert på en venn når du merker at han/hun har gått bak ryggen din. Dere liker begge samme person, men han/hun prøver å unngå at du blir med når dere skal sees, for å få litt mer tid med denne personen uten deg. I dag tenker du ut en lignende strategi som du tenker ta i bruk.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen bygger på kreativitet og en hel del utendørsaktiviteter. Du tar virkelig vare på det bra været, når det først dukker opp. Akkurat nå har du et stort behov for å forlate hjemmet, om enn bare for et par timer.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt redd og usikker akkurat nå. Det handler om en nær venn som kanskje har blitt syk eller som av en eller annen grunn har dratt seg unna andre mennesker. Du prøver å holde kontakten, men han/hun er veldig introvert eller vanskelig å nå akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dagen litt som den kommer. Om du jobber, prøver du å være mer deg selv. Dels har du behov for å være alene for å kunne fokusere, og dels er du mer bekvem når du kan holde sosial distanse. Kvelden handler om å planlegge sommeren.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irritert på en venn som kommer med ganske dumme unnskyldninger for at dere ikke skal sees. Du bestemmer deg for å gjenoppta kontakten med en gammel venn igjen, og innser hvor mye du har savnet denne personen. Det var relasjoner og livet som kom mellom dere.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir ikke så aktiv som du hadde tenkt deg. Du har vanskelig for å finne på ting å gjøre og da kommer en nær venn med et forslag som løser alle problemer. Han/hun har lenge prøvd å omgås deg alene, men hittil har du klart å unngå det. Nå når dere er på tomannshånd igjen, er det veldig koselig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mange prosjekter på gang i dag og i blant kan det bli litt for mye. Prøv å gjøre en ting om gangen, så kommer du kanskje til å slippe kaoset i hverdagen. I løpet av torsdagen treffer du på en gammel venn ved en tilfeldighet. Du håper du kan treffe denne personen igjen snart.

Fiskene 19/2-20/3

Du foretrekker å være sammen med venner eller familien din, fremfor partneren din i dag. Du har en del å tenke på, som har med følelsene og behovene dine å gjøre. Kvelden handler om en form for virkelighetsflukt. Det kan være snakk om en hobby, som å spille spill av noe slag.

Powered by Labrador CMS