Dagens Horoskop: Onsdag 9. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del ting som må gjøres i dag, og det hjelper å fokusere ordentlige på arbeidsoppgavene dine og ikke la tankene vandre for mye. I løpet av ettermiddagen får du et positivt svar fra en venn.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir bra. Selv om du har mye å gjøre, legger du opp jobben din slik at det finnes rom for litt kreativ frihet også. Kvelden handler om å ta vare på seg selv og å skjemme bort seg selv litt.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av onsdagen prøver du å formulere en tanke du har, men det er ikke så enkelt ettersom ideen din er ganske så komplisert. Kanskje er det bedre om du prøver å skrive ned hva du tenker, så blir det litt klarere både for deg selv og for dine omgivelser.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du lett for å såre mennesker i din nærhet, til tross for at du ikke mener noe ille med det. Det handler om at du har en tendens til å gjøre ting som er litt lite gjennomtenkt og at kollegaen din er ganske så følsom akkurat nå. Kvelden blir morsom og annerledes.

Løven 23/7-22/8

Iblant har du vanskelig for å lytte til råd, uansett hvor bra og gjennomtenkte de er. I dag er en slik dag hvor du får flere verdifulle tips fra en venn, men du bestemmer deg for å ignorere de til tross for at du vet at du hadde spart deg selv for masse tid ved å følge de.

Jomfruen 23/8-22/ 9

Onsdagen handler om å ha det gøy og om å la kreativiteten flyte. Du vet at du har det bedre når du får uttrykke deg selv på en kunstnerlig måte og ikke bare holde deg til fakta hele tiden. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å vise en venn litt ekstra oppmerksomhet.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om én avskjed og én begynnelse. Det kan være du begir deg inn på et nytt eventyr, at en venn flytter eller at en kollega slutter. Uansett hvem det er du må ta farvel med, blir dagen vemodig, nostalgisk og veldig koselig på en og samme tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra onsdag hvor du samarbeider med en person du ikke kjenner så godt, men som virker både smart og koselig. I løpet av dagen blir du imponert over din kollegas kunnskaper og måten å resonere seg frem på.

Skytten 22/11-21/12

Du er i dårlig humør i dag og det er fordi en oppgave ikke ga deg det resultatet du hadde forventet deg. Iblant vil du oppnå gode resultater uten at du må anstrenge deg for mye. Men husk at ambisjoner og resultater går hånd i hånd.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du litt nervøs. Du vil så gjerne gjøre det bra, men det kan hende du var oppe litt for sent dagen før og at du ikke fikk forberedt deg nok. Prøv å ikke legge ambisjonene så høyt, ellers kommer du til å slite ut deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i godt humør denne onsdagen. Det meste går smidig og du føler at du har kontroll på hva du gjør. Kvelden handler om å støtte og tipse en venn. Vennen din har høye ambisjoner og kan behøve dine råd.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdagen byr på en del diskusjoner, og midt i dagens argumentasjoner innser du at du savner den personen du pleide å diskutere med. Han/hun har etterlatt seg et stort tomrom inni deg.

Powered by Labrador CMS