Dagens Horoskop: Onsdag 9. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
I dag fokuserer du på ting som har med jobb eller et privat prosjekt å gjøre. Uansett hva det gjelder, så vil du drive dette framover med gevinst. Det går bra til å begynne med, men du kan støte på problemer som trenger eksperthjelp.
Tyren 20/4-20/5
Dagen blir morsom og produktiv. Du rekker nesten alt du har planlagt, og føler at du ligger godt an i forhold til egne betraktninger. Dagen blir morsom og produktiv. Ettersom du er en person som hater å stresse, så planlegger du heller når det innebærer mer krevende oppgaver. Kvelden blir koselig og litt sen. Tvillingarna 21/5-20/6
Du slapper av i selskap med noen du nettopp har lært å kjenne. Du vet ikke helt hva det er med denne personen som gjør at du føler deg så avslappet. Du åpner deg om ting du vanligvis ikke prater om.
Krepsen 21/6-22/7
I dag er du irritert på en person som ikke lytter til rådene han/hun får. Denne personen har flinke og erfarne folk rundt seg, og du synes at det er sløseri med tiden at han/hun ikke tar til seg av deres kunnskap. Kvelden blir interessant.
Løven 23/7-22/8
Du har vanskeligheter med å innrømme at du har gjort feil. Du kan gjerne innrømme at du mangler kunnskap, men å innrømme at du tar feil sitter langt inne. Kvelden handler om å møte nye mennesker i nye miljøer. Det blir en herlig og sen kveld.
Jomfruen 23/8-22/9
Du finner ro gjennom å skape struktur i kaos, og det går veldig bra. Etter å ha gjennomlevd en del kaos-lignende situasjoner den siste tiden føles det harmonisk å ta med ro, og få orden på alt. Du slapper av når du føler at du har kontroll.
Vekten 23/9-22/10
Du får kritikk av en sjef, og tar det høyst personlig. Du anser denne personen som i overkant hard, men det ville du aldri sagt direkte til han/henne. Akkurat nå holder du dine meninger for deg selv, og gir det tid.
Skorpionen 23/10-21-11
Det er mye frustrasjon i ditt stjernetegn i dag. Det handler om noe du vet at du kan, men som du ikke klarer å kanalisere slik du ønsker. Du er skuffet over deg selv. Ikke vær skuffet, denne typen talent vokser fram sakte, men sikkert.
Skytten 22/11-21/12
Det blir en interessant og givene dag der du lærer deg å teste grensene dine, samtidig som du setter rammer og klarer å holde tilbake. Hele dagen handler om å ha kontroll, og bruke den på riktig måte.
Steinbukken 22/12-19/1
Dagen blir trist og herlig på samme tid. Det virker som om visse av dine kolleger er på vei til ferie allerede nå, og det er en god stund til deres møtes igjen. Kvelden handler også om å bli kjent med nye mennesker og kanskje en liten flørt.
Vannmannen 20/1-18/2
Du har en hel del å ta igjen på jobben. Du har kanskje vært bortreist eller fraværende en stund, og nå begynner ting å hope seg opp. Det blir en tung dag, men det er også tilfredstillende å få gjort unna så mye.
Fiskene 19/2-20/3
Du er en person som sjelden sier ifra, men i dag sørger en venn for at begeret renner over. Du blir bokstavelig talt forbanna. Denne personen burde vite om hvilke ting som trigger deg.
Powered by Labrador CMS