horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 8. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av onsdagen har du mye å ta igjen, men du jobber sammen med en person som du synes er både morsom og interessant, noe som gjør at tiden går raskere. I løpet av ettermiddagen er det mulighet for å utvikle og forbedre en idé du har.

Tyren 20/4-20/5

Onsdag blir den roligste dagen denne uken. Du har en plan for hvordan du vil legge opp arbeidet ditt, og du holder deg til den. På dagtid får du også muligheten til å lufte litt om hvordan du ønsker å utvikle deg og hva du ønsker å lære i fremtiden. Det blir en givende dag.

Tvillingene 21/5-6/20

På jobben er du veldig effektiv for tiden. En påvirkning fra Mars øker drivkraften din og få deg til å være veldig frempå. Privat tilbringer du mye tid med små barn eller med venner som har dyr. Selv om du synes de er nydelige, forstår du ikke hvordan du skal håndtere dem.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdag ser ut til å dreie seg om kommunikasjon og å få frem meningene dine på en god måte. Akkurat nå har du ikke den beste innflytelsen når det kommer til det verbale så det er greit om du tenker gjennom hva du vil si før du åpner munnen. Kvelden byr på en overraskelse.

Løven 23/7-22/8

I dag vil du lære mye nyttig. Mye er rent praktisk og ting du kan ta i bruk til ditt daglige arbeid, men noen ting angår det mer mentale og deg som person. Du lærer å se både dine positive og negative sider. Du får også tips om hvordan du får frem det beste i deg.

Jomfruen 23/8-9/22

Du har gjort en feil og det er noe du har tenkt å gjøre ditt beste for å rette opp i dag. Du er irritert både over omstendighetene og på deg selv for at dette skjedde, men du er mest irritert over en leder som velger å skjelle ut deg i stedet for å støtte deg.

Vekten 23/9-22/10

Onsdagen handler om venner og kolleger. Det blir en fin dag fylt med morsomme situasjoner og latter. Akkurat nå synes du det er gøy å være sosial i større grupper og du blir tiltrukket av de menneskene som virker lettest for øyeblikket. Du velger bevisst å fjerne negative mennesker.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen dreier seg om å ta eller om å ikke ta en avgjørelse. Du har mottatt et tilbud som du synes er fristende, samtidig blir du litt bekymret når ting skjer raskt. Akkurat nå har du en positiv innflytelse fra Mars, og det kan gjøre det lettere når du vil presse deg selv til å være modigere.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av onsdagen kan du bli tilbudt å tjene ekstra penger, enten ved å ta på deg ekstra oppgaver eller gjennom et tilbud av noe slag. Du vurderer denne muligheten, men du må også veie faktorer som tid og arbeid inn i dette tilbudet.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdag blir en skikkelig koselig dag. Du får sjansen til å sove litt lenger og du kan unne deg selv en virkelig luksuriøs frokost. Dette er dagen du unner deg selv litt ekstra av alt. Det kan være noe du har ønsket deg, noe du vil gjøre eller bare henge med en venn eller slektning.

Vannmannen 20/1-18/2

Akkurat nå ser det ut til at du jobber mellom to grupper som har vanskelig for å komme overens. Du prøver å megle selv om du i all hemmelighet tenker at de oppfører seg som småbarn. Heldigvis kommer Vannmannen ganske langt med sine sosiale evner og sjarm.

Fiskene 19/2-20/3

I dag får du konstruktiv kritikk fra sjefen eller mentoren din og det svir litt samtidig som du skjønner at de har rett. Det er mye bra med det du har prestert så langt, men det er også noen ting du burde kunne gjøre bedre. Her gjelder det å være litt hard mot deg selv.

Powered by Labrador CMS