Dagens Horoskop: Onsdag 8. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av onsdagen passer du på å gjøre ting du har hengt etter med og som du bør bli klar med innen helgen. Det blir en relativt rolig dag der du undersøker mulighetene for å forandre noe som skjedde på jobb for en stund tilbake.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra onsdag der du får mye gjort og du er fornøyd med å være så effektiv. Solen og våren gir deg energi og hjelper deg med å fokusere på riktige ting. Kvelden handler om et familiemedlem med kjærlighetsproblemer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinges til å takke nei til et event du gjerne vil gå på. Du er allerede opptatt på annet hold. Du irriterer deg over at alt gøy skjer samtidig og at du må velge ettersom du ikke kan være med på alt.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdagen blir ganske intensiv. Du flørter veldig mye med en kollega og du synes at han/hun reagerer positivt på dine komplimenter. Du fortrekker å flørte fremfor å si hva du føler, fordi du er redd for å bli skuffet.

Løven 23/7-22/8

Du rører om i gryta idag og du liker effekten alle de små betydningene får. For deg er det viktig at det skjer noe. Det har vært en ganske rolig periode, men nå begynner kollegaene rundt deg å bli stressa og det synes du er gøy å spille på.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å si ja eller nei. Du er veldig bestemt i dine meninger og hverken din kollega eller partner kan få deg til å skifte mening når du vel har bestemt deg. Kvelden handler om å planlegge en ferie.

Vekten 23/9-22/10

Du spør en hel del akkurat nå og det er derfor du er redd for å gjøre feil. Du vil ikke gjøre sjefen din skuffet over deg. I løpet av onsdagen kommer det opp et følsomt tema under lunsjen. Det beste du kan gjøre er å bytte samtaleemne eller unngå å svare på visse spørsmål.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ganske rolig denne onsdagen. Til tross for de høye kravene på jobb, synes du at du har alt under kontroll. Litt morsom sladder lyser opp dagen din. På kvelden er du med på en aktivitet av noe slag.

Skytten 22/11-21/12

Visse handlinger krever en forklaring, men du er ikke helt klar for å stille din partner til veggs. Du er urolig for at det er du som føler mest og at det er du som blir den lidende part om du stiller et ultimatum. Du foretrekker å avvakte og se hvordan situasjonen utvikler seg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra onsdag som går veldig fort. Du får høre noe du først vegrer å tro på, men når en tillitsfull kilde bekrefter det du har hørt, er det bare å innse at det er sant. Ettermiddagen handler om å vise hva du er god på.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir usikker på en oppgave og vender deg til en sjef for å få hjelp. Det viser seg at han/hun er minst like dårlig innen dette området som du er. Du har behov for tips fra annet hold. Spør en kollega med mange års erfaring istedenfor.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir rar, men rolig. Du har havnet i en situasjon som delvis tærer på deg men som også livner opp deg og får deg til å føle deg levende. I løpet av dagen prater du mye med en kollega som du har en underlig, men spennende relasjon til.

Powered by Labrador CMS