Dagens Horoskop: Onsdag 8. Juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å opprettholde en slags balanse mellom deg og et familiemedlem. Det har vært en del småkrangling den siste tiden og begge ser ut til å trigge hverandre på ulike måter. I dag vil du ha ro og stillhet, og du er villig til å inngå kompromiss for å få det.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes noe rolig over tegnet ditt i dag. Du er harmonisk og har en indre ro. Det er lenge siden du har hatt det så bra. Du har endelig begynt å slappe av og la vårens bekymringer renne av deg. I dag oppdager du at en person flørter med deg og du blir smigret.

Tvillingene 21/5-20/6

Iblant er du tvilende og iblant er du veldig sikker. I dag er en av de dagene hvor du vet akkurat hva du vil og hvordan du skal legge opp dagens aktiviteter. Du kan være ganske så imponerende når du viser opp denne driftige siden av din personlighet.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som sjeldent sier nei til venner, men i dag vil du gjerne holde deg litt for deg selv. Månen påvirker deg negativt akkurat nå. I løpet av dagen prøver en venn å vende deg og en annen venn mot hverandre, bare fordi de har vanskelig for å komme overens. Her gjelder det å vise at du er upartisk.

Løven 23/7-22/8

Du er litt frustrert akkurat nå. Begynnelsen av sommeren var fantastisk, men etter å ha surret deg inn i litt for mye følelsesmessig rot, begynner både vennskap og relasjoner å renne ut av sanden og akkurat nå skjer det ikke så mye i livet ditt. Sørg for å ordne opp i det du har surret deg inn i.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en varme og en lengsel etter noe mer enn det du har i horoskopet ditt i dag. Det kan være en vilje til å ville bidra i den større sammenhengen, eller en vilje til å ville møte noen spesielle. Du drives av et indre behov for å få videreutviklet ditt nye jeg, som du akkurat har oppdaget.

Vekten 23/9-22/10

Du er sint i dag og det er veldig sjeldent man ser deg slik. Som oftest pleier du enten dra deg unna konflikter eller prøve å megle i en, men det er veldig sjeldent du provoserer frem en reaksjon hos den personen du er irritert på. I dag gjør du alt for å irritere en viss person.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen i dag byr ikke på spesielt mange overraskelser, men det blir en rolig og herlig dag der du får en hel del nyttige ting avklart. Du føler deg effektiv og belønner gjerne deg selv på ettermiddagen med noe du har lengtet etter.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å kombinere nyttige gjøremål med noen underholdende aktiviteter. Det finnes visse ting du må gjøre, så du kan like gjerne gjøre de på en ny og mer kreativ måte. Gjennom å utfordre deg selv, føler du at du faktisk gjør noe med denne onsdagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vil så gjerne vise hva du er god for i dag og du anstrenger deg for å imponere. Det merkes at du vil, og både din kunnskap og din evne til å få til ting, imponerer. I dag får du også et fint kompliment som du skal suge til deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å organisere seg selv og sitt arbeid. Du pleier sjeldent være så effektiv som du er akkurat nå, kanskje fordi du gir mer slipp på kontrollen og lar medarbeiderne dine vokse. I dag finnes det inget rom for frihet under ansvar.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å si sannheten til en venn ettersom du vet at den kan såre, og det siste du vil er at vennen din skal bli lei seg. Spørsmålet er hva som er verst. At du holder unna fakta eller at vennen din på sikt merker at du ikke har vært ærlig?

Powered by Labrador CMS