Dagens Horoskop: Onsdag 8. Januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Etter en ganske så turbulent start på uka, blir onsdagen betydelig mer harmonisk. Du sliter med et følelsesmessig problem i dag. Det handler om en person som du vil lære å kjenne bedre, men som du av en eller annen anledning har vanskelig for å omgås med på en naturlig måte.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir ganske treg. Du har vanskelig for å føle en riktig glede med jobben, selv om du jobber bra. Uvanlig mye skryt fra en sjef, får deg i godt humør igjen. Ettermiddagen blir rake motsetningen av formiddagen, betydelig mer stressende og krevende.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinges til å innse at du har tatt feil i dag og det er ikke helt enkelt ettersom du hater å bli motbevist. Det naturlige hadde vært å be om unnskyldning ettersom du vegret å lytte til kollegaen din, men en unnskyldning sitter veldig langt inne fordi du føler deg ydmyket.

Krepsen 21/6-22/7

Du havner i tottene på en sjef i dag, og det var kanskje ikke så gjennomtenkt. Det handler om at sjefen din synes du har et problem med autoriteter, mens du synes at denne personen tror den er viktigere enn den egentlig er. Kvelden blir overraskende morsom.

Løven 23/7-22/8

Du er sint på deg selv for at du ikke anstrenger deg mer for å treffe en viss person nå som du har fri. Selv om du har vist litt interesse, er du redd for å bli såret om du får et nei og da kommer du ikke til å prøve igjen. Vil du være sammen med denne personen, må du være sta, for denne personen er ikke like sosial som du er.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om falsk stolthet og om å våge å innrømme at man har gjort en feil. Det blir en prøvelse, ettersom du er så sta og sjeldent innser at du faktisk ikke har rett. I løpet av dagen kan en kollega redde deg fra å jobbe overtid.

Vekten 23/9-22/10

Du lytter ikke helt etter i dag, og det er litt uvanlig for en Vekt, som ellers pleier å være veldig interessert i mennesker rundt seg. Det finnes noe annet som opptar tankene dine denne onsdagen og som får deg til å bli ganske så distré.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å samle bevis mot en person som du mistenker at skjuler noe for deg. Denne personen er smart og flink til å skjule alle spor. Du vil ikke at en venn skal bli såret over denne personens oppførsel, så det er derfor du er så ivrig etter å komme til bunns i hva denne personen egentlig er ute etter.

Skytten 22/11-21/12

Du er lei av å komme med unnskyldninger på vegne av en viss person. Når han/hun er sur, grinete eller bare nonsjalant i sin oppførsel, pleier du unnskylde med at det egentlig er din feil. Nå har du innsett at denne personen ganske ofte behandler deg ille og du har kommet frem til at nok får være nok.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv, men koselig. Du har mye du må rekke å gjøre denne onsdagen og det gjelder å være uthvilt. Ettermiddagen byr på en koselig overraskelse som har med vennskap å gjøre. Du får også et fint kompliment i dag, så sug til deg all berømmelsen du kan få.

Vannmannen 20/1-18/2

Dine ambisjoner begynner å våkne til liv igjen etter en lang tid hvor de har ligget i dvale. Det handler om at du vil lykkes med et prosjekt på jobb, ikke bare for å imponere sjefene dine, men også for å bevise for deg selv at du fremdeles har det som skal til.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om moral og om at du ikke alltid tenker som alle andre. Fisken kan ha en egen måte å se ting på. I dag blir du stilt til veggs av en person som synes du går for langt.

Powered by Labrador CMS