Dagens Horoskop: Onsdag. 8. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du får en del å gjøre denne onsdagen. Det er mye som skal avsluttes og gjøres ferdig, innen du kan ta påskeferie. Påsken kommer til å se annerledes ut i år, men det bekymrer deg ikke så mye. Nye tider skaper nye tradisjoner, og det har ikke du noe i mot.

Tyren 20/4-20/5

Du er en person som tenker mye, både på det som skjer her og nå, men også på fremtiden. Til tross for at Tyren er en praktisk og jordnær person, pleier du å dagdrømme en del og det er tilfellet i dag. Du drømmer deg bort og det gjør at du mister fokus på det du skal gjøre på jobb.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne onsdagen prøver du å finne en måte å jobbe på som fungerer for deg. Det blir en bra dag der du utvikles mye, både i din måte å jobbe på og din måte å planlegge på. Planene for helgen ser ut til å være endret eller avlyst, så nå funderer du over hva du skal gjøre de kommende dagene.

Krepsen 21/6-22/7

Denne onsdagen prøver du å argumentere med en venn eller kollega, men det ser ut til at du kommer til kort. Du har egentlig ikke så mye du vil ha sagt, og det gjør at du ikke kjemper like hardt for din sak.

Løven 23/7-22/8

Du vet ikke hva som har skjedd, men mange i vennekretsen din har glidd fra hverandre den siste tiden. Du begynner å innse at om du vil beholde disse menneskene i livet ditt, må du anstrenge deg mer. Løven pleier sjeldent måtte jobbe så hardt for å holde på sine relasjoner, så dette er en ny situasjon for deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du skjønner ikke helt hva som er problemet. Du synes vennen din ødelegger og velger å se negativt på en situasjon, istedet for å anpasse seg og ta ting som de kommer. Dette er et veldig annerledes tankesett for en Jomfru, men akkurat nå påvirkes du mer av de balanserte vanntegnene.

Vekten 23/9-22/10

Det finns en uro for å si eller gjøre feil i dag. Det handler om at du vil at vennen din skal bli overrasket og glad, samtidig som du lurer på om du ikke har tatt i litt for mye. Husk at om det kommer fra hjertet, så kan det aldri bli feil. Stol på følelsene dine.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å tenke praktisk. Du har flere ting du har behov for å ordne, men da er det viktig at du ligger et steget foran for å kunne få til alt som skal gjøres. Bruk fantasien din for å forandre og tilpasse på ting.

Skytten 22/11-21/12

Du vil være nær partneren din nesten hele tiden, men han/hun har behov for litt distanse akkurat nå. Du forstår ikke helt hvorfor denne personen drar seg unna deg, og når du lufter temaet for han/hun, oppstår det en anstrengt stemning mellom dere. Det handler bare om at denne personen har behov for å være litt alene.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du en masse planer, men spørsmålet er om du har ork til å gjennomføre de. Akkurat nå føler du deg ikke så energisk som du pleier å være. Det kan være du har behov for å komme deg ut og røre litt mer på deg. Frisk luft får deg til å tenke klarere.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å avslutte jobb litt tidligere om det er mulig. Du vil ta påskeferie, men spørsmålet er om du rekker gjøre klart alt. Et spørsmål fra en venn får deg til å begynne å fundere mer og mer over sommeren og høsten. Kanskje er du klar for å få deg ny jobb?

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg litt slem for at du drømmer deg bort når du omgås dine nærmeste i dag. Du vet at tankene dine kretser rundt en person du egentlig ikke burde tenke på, men som altfor ofte klarer å smyge seg inn i drømmene dine.

Powered by Labrador CMS