Dagens Horoskop: Onsdag 7. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Nå er høsten her for fullt og det drar ned humøret ditt denne onsdagen. Du hater regn og kulde mer enn noe annet. Dagen handler om å komme overens med en sjef som kan ha ganske så humørsvingninger.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du mye å gjøre og du stresser for å rekke alt. Samtidig har du det gøy og da går tiden fort. Du er veldig fornøyd med din egen innsats både produksjonsmessig og kreativt denne dagen. Kvelden blir en deilig pause fra både jobb og familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør denne tirsdagen. Det finnes så mye glede og varme i horoskopet ditt akkurat nå. Ditt gode humør smitter av og livner opp stemningen på jobb. Kvelden handler om å inngå kompromiss når det kommer til ferieplaner.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske rolig tirsdag der du får mulighet for å samarbeide med en person som alltid får deg i godt humør. Han/hun har en masse varme og humor, som han/hun alltid overøser deg med og plutselig føles livet så mye bedre.

Løven 23/7-22/8

Det er alltid vanskelig å dele med seg av ting man vil holde for seg selv, men i dag må du være litt ekstra generøs. Tenk på det som en framtidig investering. I løpet av ettermiddagen passer det bra å treffe en venn eller delta på en aktivitet av noe slag.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å ta kjappe beslutninger og ikke være redd for å gå mot strømmen. Hvor tøft det enn kan være å ikke få medhold, så er det bedre å være tro mot seg selv enn å føye seg etter andre, bare fordi du er usikker på dine egne evner.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en herlig og intensiv onsdag som begynner tidlig og som ender sent. Du vil rekke så mye som mulig denne dagen. Kvelden handler om et løfte som det er på tide å oppfylle. Dette er noe du med vilje har utsatt lenge nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være kreativ og se ting fra et kunstnerlig perspektiv. Kollegaen din er veldig god med tall, men ikke så god på å være kreativ. Dere to komplimenterer hverandre bra. Kvelden blir unødvendig stressende.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt skuffet over en venn for at han/hun ikke har tid til deg akkurat nå, men samtidig vet du at det som oftest er du som er opptatt og ikke kan sees. I løpet av onsdagen hører denne personen plutselig fra seg og vil treffes. Benytt deg av muligheten til å se denne personen.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om å bli ferdig med et prosjekt, men også om å lære å kjenne nye kolleger og finne plass i en ny gruppe. Det kan bli en forvirrende dag, men det blir også gøy og lærerikt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har egentlig hele dagen nøye planlagt, men omstendigheter gjør at du ikke kan holde deg til planen du har satt deg. Kvelden handler om å hjelpe og støtte en nær venn som har et privat problem.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen går betydelig raskere enn i går. Tempoet er ganske krevende og høyt, men det har du ingenting i mot så lenge du kan jobbe med ting du synes er interessant. I løpet av ettermiddagen og kvelden venter det nyheter.

Powered by Labrador CMS