Dagens Horoskop: Onsdag 7. april

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er sjelden du er i så godt humør som i dag. Du føler deg energisk og veldig målbevisst. Det som er bra med dager som denne er at du får gjort mye på forholdsvis liten tid. I løpet av ettermiddagen møter du en gammel venn.

Tyren 20/4-20/5

I dag tar du en pause fra din vanlige jobb, og bruker dagen til et litt annerledes prosjekt. Det blir en hyggelig dag der du får gjort en hel masse. I løpet av ettermiddagen passer du på å skjemme deg selv bort litt ekstra. Det dukker opp noe du gjerne vil ha, til en god pris.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør i dag. Det er masse positiv energi i ditt horoskop som gir deg energi til å ta i et tak, både med jobb og ting i hjemmet. I dag får du nyheter om, eller fra, en slektning.

Krepsen 21/6-22/7

Du er inne i en god rytme, og det trives du med. Det er en ro og tilfredshet i ditt stjernetegn som ikke har vært der på lenge. Nå føler du at du er i ferd med å finne hjem, rent følelsesmessig, og at det er tydelig for deg hva du vil, og hvem du vil omgås.

Løven 23/7-22/8

Det har vært en ambivalent periode der ting har gått veldig opp og ned for din del. Akkurat nå er du i en oppadgående spiral, og det føles bra. I løpet av onsdagen får du en beskjed som ytterligere beviser at det er en god tid for Løven.

Jomfruen 23/8-22/9

Du føler deg i det sosiale hjørnet i dag, men det er vanskelig å finne noen å omgås. De fleste er på jobb, eller ønsker rett og slett ikke å møtes nå. Du får finne en annen måte å få utløp for ditt skravle-behov.

Vekten 23/9-22/10

Ikke bli forskrekket når vennen din legger frem en kontroversiell plan. Du har godt av å bøye litt på egne regler. Akkurat nå er du et sterkt preget av Jomfruen, og det bidrar til å gjøre deg ganske firkantet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å samle tankene før du legger en plan. Akkurat nå er du litt over alt i tankene dine. Du planlegger gjerne langsiktig, og her og nå, samtidig. Mange av dine mål henger sammen, mens noen ting står helt for seg selv, og det gjør at hverdagen kan bli litt kaotisk.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil du bare gjøre det du må gjøre, ellers vil du ta det med ro. Vennen din har mistet tålmodighet med din mangel på interesse for å gjøre noe som helst. Denne personen kjenner virkelig på våren, og vil være mer aktiv enn hva du vil.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag vil du rekke en hel masse, både på jobb og privat. Plutselig innser du at du ikke hadde like mye tid som du trodde til et prosjekt, og det stresser deg. I løpet av ettermiddagen tar du en pause med trening eller en gåtur.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir irritert på en person som kommer med alle mulige unnskyldninger for at han/hun ikke har rukket det som skal leveres. Du føler deg maktesløs ettersom denne personen ofte gjør akkurat dette, og ingenting du sier eller gjør forandrer situasjonen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ganske så spontan i dag, og du liker følelsen av frihet. Gjennom å være spontan åpner du nye dører, både for private og jobbmessige forandringer. Våren bidrar til at du lever på en helt ny måte.

Powered by Labrador CMS