Dagens Horoskop: Onsdag 6. Mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er litt skuffet over en venn eller kollega som ikke støtter deg. Når du havner i en kjip situasjon, forventer du at denne personen skal ta ditt parti, men vennen din sier ingenting for å støtte opp om deg. Etterpå skylder han/hun på at situasjonen er så komplisert.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir koselig. Du ligger bra ann med arbeidsoppgavene dine og du trenger ikke stresse, noe som gir deg tid til å teste ut nye ideer du har. En gammel flørt kan dukke opp på jobb idag og han/hun gir deg sommerfugler i magen, igjen.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er kreativiteten din som driver deg fremover idag. Du har en masse morsomme, annerledes og litt vågale ideer du vil teste. Når det kommer til privatlivet ditt, virker det veldig intimt og bra akkurat nå. Som singel kan du oppleves som veldig flørtende. Våren får deg til å blomstre.

Krepsen 21/6-22/7

Du har det ikke så bra idag, men du kommer deg på jobb allikevel, men bare fordi noe lokker deg til å ville dra dit. Det blir kanskje ikke den morsomste dagen, men en venn gir deg et fint kompliment og får deg til å føle deg satt pris på. På kvelden ligger du rett ut med en kopp varm te.

Løven 23/7-22/8

Du innser at du har kommet til en situasjon der du enten må rygge unna eller slåss for det du vil ha. Du er en løve og løver slåss. Det kan være fordi du vil få motstanderen din til å fremstå som mindre attraktiv, fordi du vil sjarmere noen eller helt enkelt fordi du vil markere ditt revir. Det er trolig en kombinasjon av alle tre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du resonnerer mye frem og tilbake med en venn som har en annerledes måte å se problemene dine på idag. Denne personen er bra å ha når du har vanskeligheter for å komme deg videre. Han/hun har alltid en annen synsvinkel på ting, uansett om det gjelder personlige problemer, ting på jobb eller livet generelt.

Vekten 23/9-22/10

Onsdagen handler om gi en beskjed på en eller annen måte. Du er egentlig ikke så bekvem med å ta beslutninger, men du har innsett at du faktisk ikke har noe valg. På kvelden får du mulighet for å teste en ny og litt spennende hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tak i et projekt som har med både deg selv og jobben din å gjøre. Det kan være en betalt hobby eller en arbeidsoppgave som er så interessant at den nesten blir som en hobby for deg. Den siste tiden har du ikke rukket jobbe så mye me denne delen av livet ditt som du kunne ønske.

Skytten 22/11-21/12

Tankene dine flyr rundt idag og du har vanskelig for å konsentrere deg. Det handler mer om å tolke signaler og å prøve å forstå hva det er som skjer, enn at det faktisk skjer noe dramatisk med deg. Du har bare en følelse av at du går glipp av noe viktig.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag blir interessant og du blir dratt med på noe som kommer til å påvirke deg en lang stund fremover. Du må lese mellom linjene for å forstå helt hva det er som skjer rundt deg, og det er ikke din sterkeste side.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt skuffet over en venn for at han/hun ikke lytter bedre til hva du har å si. Du vet at om vennen din følger ditt råd, ville han/hun spart mye penger og en hel del tid, men vennen din er for stolt og sta til å kunne takke ja til denne typen veiledning.

Fiskene 19/2-20/3

Idag skjer det mye både rent konkret og under overflaten som får deg til å blomstre. Som fisk er du en ekspert på å kunne tyde signaler og reagere utifra de. Du vet hva en person føler gjennom å studere denne personens signaler, du trenger ikke alltid lytte til hva folk har å si for å forstå.

Powered by Labrador CMS