Dagens Horoskop: Onsdag 6. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å overtale en venn om at han/hun burde tenker seg om når det gjelder visse planer han/hun har lagt denne sommeren, men det er lettere sagt enn gjort. Når denne personen først er innstilt på noe, nytter det ikke å få denne personen til å endre mening.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen handler om å kose seg og å ta det med ro. Om du jobber, legger du stor vekt på å ikke stresse. Du vil virkelig bare ha det gøy og få være kreativ på jobb. Har du mulighet så sover du lenge, ettersom det er en luksus du sjeldent unner deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen i dag handler om å være rett på sak. Gjennom din ærlighet vinner du flere fordeler enn om du prøver å komme med falsk smigger. I løpet av ettermiddagen ønsker en sjef råd fra deg. Du blir smigret over at han/hun stoler såpass på deg.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdagen handler om å være ærlig og å våge å åpne seg opp. Du kommer til å vinne på å vise ekstra mye omtanke for en venn akkurat nå. Du vil komme denne personen nærmere og han/hun har behov for en person i livet sitt som er på hans/hennes side og som han/hun kan stole på i lengden.

Løven 23/7-22/8

Dagen i dag blir ganske lang og kjedelig og du tar deg selv i å la tankene dine gli i vei. Du dagdrømmer om sommeren, om fester og om venner, men det er spesielt en person som tankene dine svirrer rundt. Det er på tide du får til en date med denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne onsdagen har du en masse ideer, men ingenting du kan starte opp allerede nå. Dine visjoner handler mer om fremtiden enn om det skjer her og nå. Det er bra å kunne planlegge fremover, men det er også viktig å ikke miste fokuset på nuet.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du stressa for å ikke rekke alt du hadde planlagt å gjøre. Du kjenner et behov for å slippe å ta beslutninger, så du prøver å lempe de over på en kollega istedet. Selv om kollegaen din liker å bestemme, blir han/hun veldig irritert på din ubesluttsomhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne onsdagen vil du vise hvor spesiell en person er for deg. Du er god på å finne på ideer som både er unike og gjennomtenkte, så vennen din blir veldig glad for din omtenksomhet. Kvelden handler om et løfte som du må innfri.

Skytten 22/11-21/12

I dag søker du støtte fra en venn, men du blir overrasket over den responsen du får. Han/hun pleier alltid være på din side, men når det gjelder akkurat denne personen, så tar din venn parti mot deg. Du burde visst at vennen din har et svakt punkt når det kommer til akkurat denne personen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en koselig og veldig opplysende onsdag, hvor du planlegger et prosjekt som ligger langt frem i tid. I løpet av dagen får du et veldig fint kompliment som gjør deg veldig glad. Du er ikke vant til denne typen oppmerksomhet.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne onsdagen prøver du å gå fra jobb litt tidligere enn vanlig. Det er noe du har planlagt å gjøre denne ettermiddagen. Glem ikke å gratulere/feire en som har bursdag i dag.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å finne ut av dine egne problemer istedenfor å fundere for mye over alle andres. Det blir en følelsesmessig og intensiv dag, der opprørte følelser kan resultere i at du sier ting du egentlig ikke mener.

Powered by Labrador CMS