Dagens Horoskop: Onsdag 5. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag utvikler du et nytt bekjentskap. Det handler om personer du har kjent en stund, men som du nylig har begynt å omgås mer privat. Det blir en morsom dag full av latter.

Tyren 20/4-20/5

I dag holder du et høyt tempo. Du vil få gjort mye på kort tid. Denne dagen handler om å planlegge jobb fremover i tid. Det virker som du har en del ansvar for hvordan ditt arbeid skal foregå når du har ferie til sommeren. Dagen kan også by på en overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et lumskt humør i dag. Det handler at en kollega tenderer til å komme med kjipe kommentarer, og nå begynner du å få nok av stadige små stikk. Det er sjelden du blir like opprørt som nå, men selv du har en grense, og denne har din kollega passert for lenge siden.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir som det blir med en oppgave i dag. Du vet at du ikke er godt nok innsatt i dette emnet for å kunne levere på det nivået din sjef ønsker at du skal, men samtidig vet du at det ikke er så lett å diskutere dette problemet med sjefen din.

Løven 23/7-22/8

I løpet av dagen har du en tendens til å komme med ganske plumpe kommentarer. Du påvirkes negativt av Merkurs plassering. Denne influensen vil gå over, men så lenge den finnes i ditt stjernetegn burde du tenke deg om én ekstra gang før du sier noe.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å resonnere med en venn som er staheten selv. Du vet at du kan være ganske bestemt av deg, men denne personen er på et eget nivå når det gjelder stahet. Verken argumenter eller overtalelse fungerer.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en inspirerende onsdag der du kan dra nytte av din kreativitet. Gjennom å la din kunstneriske side komme frem, lykkes du med å gjøre selv de vanligste ting mer spennende. Kvelden handler om å lytte til en venn som ikke har det så bra nå.

Skorpionen 23/10-21-11

I løpet av dagen prøver du å finne ulike måter å effektivisere ditt arbeid på. Egentlig er det ingen som har bedt deg om dette, men den pågående influensen fra Jomfruen skaper et ekstra behov for effektivisering.

Skytten 22/11-21/12

Du blir mistenksom når du får høre deler av et rykte. Du innser at det kan handle om deg, men du har ingen anelse om hvem som kan ha startet det, eller hvorfor. Du prøver å forske litt, men det er vanskelig å få frem harde fakta.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vil vise en person at han/hun er spesiell, så i dag planlegger du en gave eller overraskelse for denne personen. Dette kommer til å ta en del tid, så det gjelder at du ligger godt an med både jobb og prosjekt i hjemmet.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er ingenting verre enn personer som ikke lytter ordentlig, og du har en kollega som hele tiden zoomer ut når du prøver å si noe. Dette er ikke bare irriterende, det skaper også et problem i ditt daglige ettersom visse ting rett og slett ikke blir gjort.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du en del du vil få gjort, men det går ikke helt som planlagt. Du har for mange jern i ilden samtidig, og da blir Fiskene ofte splittet. Du er en person som har det bedre når du gjør én ting av gangen.

Powered by Labrador CMS