Dagens Horoskop: Onsdag 5. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir intensiv og du gjør ditt beste for å henge med i et tempo som egentlig er litt for høyt til at du setter pris på det. Som flaks er, blir dagen ganske så kort, slik at du kan slappe av på ettermiddagen og kvelden.

Tyren 20/4-20/5

Idag blir det mye å gjøre, men du strukturer dagen på en bra måte og unngår det verste stresset. I løpet av dagen får du høre sladder som lysner opp dagen din. Kvelden blir koselig og familiær.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler deg litt forvirret idag. Du har fått informasjon som du ikke helt vet hva du skal gjøre med, men du vet at den er viktig. I løpet av dagen ser du visse ting litt klarere og du begynner å se helhetsbildet. Kvelden bruker du på en nyoppdaget hobby du har.

Krepsen 21/6-22/7

Det er litt mye rot i hodet ditt akkurat nå, så du har vanskelig for å fokusere på det som har med jobb å gjøre. Mange tanker som har med fremtiden og sommeren å gjøre, surrer rundt i hodet ditt. Til tross for dette, presterer du bedre enn forventet innen et visst område og du blir stolt av deg selv.

Løven 23/7-22/8

Dagen idag handler om å være forberedt på det meste som skjer. Det kommer til å bli en morsom, litt forvirrende og rar dag. Plutselig flørter en person med deg som du var helt sikker på at ikke ville være mer enn en venn med deg. Han/hun er eller har nylig vært i et forhold, noe som gjør situasjonen enda merkeligere.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være veldig rett på sak når du vil og det vil du idag. Det finnes en drivkraft og et fokus i horoskopet ditt som hjelper deg med å tenke fremover, samtidig som du ikke mister konsentrasjonen i nuet. Du vet at det ikke er så lenge igjen innen tempoet trappes ned både privat og på jobb.

Vekten 23/9-22/10

Du prater mye om hva du vil akkurat nå, men ikke helt hvordan du skal nå målene dine. Der er mer drømmer og visjoner enn konkrete planer. En sjef kan bli litt irritert på din svevende måte å være på. I løpet av ettermiddagen venter en koselig overraskelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en hel del ting du bør tenke over innen du tar prosjektet ditt til et nytt nivå. Selv om du nesten er klar, skader det ikke å se igjennom sifrer og tidsplanen din en gang til. På kvelden får du en oppkvikkende samtale eller sms fra en venn.

Skytten 22/11-21/12

Ting forandrer seg og du har forandret deg en hel del den siste tiden. Du innser at det snart er sommer og da vil du kunne være fri til å gjøre som du vil og ikke binde deg til en avtale eller et løfte. Du er i ferd med å si farvel til en periode av livet ditt, samtidig som du er på vei inn i noe nytt og spennende.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag handler om å prestere og plutselig våkner konkurranseinstinktet i deg igjen. Du innser at du faktisk kan bli den beste innen et område og da gir du det lille ekstra. Kvelden handler om venner, musikk og om å være der for hverandre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan være ganske så sta når du vil og idag er du i ekstra dårlig humør over at en kollega ikke leverer i tide. Du føler et ansvar ovenfor din sjef når det gjelder denne personen ettersom du har gått god for denne personen.

Fiskene 19/2-20/3

Du aner en forandring idag og spørsmålet er om du er mest lettet eller lei deg for det. Det har vært en herlig tid, men du føler at det er på tide med en fornyelse av noe slag. Idag passer du på å vise dine talenter innen en sport.

Powered by Labrador CMS