horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 5. juli 

Slik blir din onsdag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å teste grenser og tenke annerledes. Du er sjelden så fritenkende som du er i dag, men akkurat nå setter du ikke grenser for deg selv, men tillater deg selv å utforske og teste nye ting. Kvelden handler om venner og å ha det gøy. 

Tyren 20/4-20/5

Du ser at en person nær deg ikke har det bra og du tar deg tid til å lytte, og gjør hva du kan for å hjelpe. Tyren kan være veldig empatisk og medfølende, noe du får bevist i dag. Kvelden handler om å nyte og å ta det med ro.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har en bekjent eller nær venn som ofte får problemer og i dag er intet unntak. Hun oppsøker deg ofte når hun har problemer fordi du er så flink til å løse de. Du har alltid nye måter å se vanskelige situasjoner på. Kvelden handler om fysiske utfordringer.

Krepsen 21/6-22/7

Hvis du har ferie, blir dette virkelig en deilig dag. Du gjør kanskje ikke så mye, men du tilbringer tid med de du elsker mest og sammen deler dere både tanker og ideer om fremtiden. Du er ikke redd for å utfordre deg selv intellektuelt.

Løven 23/7-22/8

I dag bytter du ut fysiske utfordringer med oppgaver som krever litt mer hodebry. Enten det er fritid eller jobb, trives du best når du har ting å gjøre. Løven er generelt ganske dårlige til å slappe av. Hvis du ikke sover, vil du gjøre ting, noe som kan skape konflikt med de som står deg nær.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har et veldig mobilt intellekt og i dag vil det komme til sin rett. Du analyserer og legger planer for fremtiden. Dagen handler mer om å utforme strategier enn fysisk arbeid. Det vil også være en dag hvor du krangler med en kollega eller venn, men du liker å argumentere med denne personen.

Vekten 23/9-22/10

Du kan være veldig kunstnerisk, men bare hvis du får friheten til å gjøre som du vil. Så fort noen setter bånd på kreativiteten din med begrensninger, blir det ikke like bra. I dag får du akkurat den friheten du trenger for å kunne blomstre skikkelig.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag vil du mer enn du egentlig kan og det handler om mangel på informasjon. Du har flere prosjekter på gang akkurat nå, men for å komme videre kreves beslutninger, og du vil ta disse beslutningene basert på fakta, ikke på magefølelse. I dag skjer det noe som endrer situasjonen.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir en dag hvor du tar tak i ting du ikke har hatt tid til den siste tiden. Enten det er prosjekter hjemme eller ting som skal fullføres på jobb, kommer det til å bli en ganske stressende dag. Kvelden blir roligere, da benytter du anledningen til å møte venner.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tar du et valg med hodet i stedet for hjertet. Det handler om å gi slipp, men også om å skape sin egen fremtid og finne styrke i seg selv. Det blir en god dag hvor du føler at du vokser i styrke mentalt. Kvelden handler om moro.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag veksler du tiden mellom vanlig jobb og et spesielt prosjekt du har. Du gikk inn i dette og tenkte det ville bli morsomt å ha noe å gjøre på fritiden, men nå innser du hvor mye dette tar på og at du begynner å bli litt sliten.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en oppgave du ikke klarer å fullføre, og i dag bestemmer du deg for å fokusere utelukkende på den slik at du endelig kan krysse den av på listen din. Du er vanligvis ganske god til å ha mange baller i luften samtidig, men i det siste har du vært litt for lat til det.Powered by Labrador CMS