Dagens Horoskop: Onsdag 5. Februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ingenting du kan gjøre for å hjelpe en venn som har problemer, men du kan være der for denne personen og støtte den når det trengs. I blant tenker du at den eneste hjelpen, er aktiv hjelp. Men omtanke og evnen til å lytte, er minst like viktig.

Tyren 20/4-20/5

Du takker ja til det som kommer din vei i dag, og det er en hel del. Akkurat nå får du energi fra Solen, noe som gjør at du orker mye mer på kveldene enn du har gjort tidligere. Du bruker gjerne kvelden på å rydde og vaske. For deg er orden alfa og omega.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne onsdagen lærer du deg en verdifull lekse. Du innser at du faktisk jobber bedre i team. Tvillingen er et tegn som blomstrer i gruppe. Du har godt av å omgi deg med kolleger du trives med. En sjef berømmer deg for din jobb i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra, men ganske hendelsesløs onsdag. Du fokuserer på én oppgave og du blir fornøyd med det ferdige resultatet. I løpet av ettermiddagen kan gode nyheter om en venn lysne opp dagen din. Du er glad for din venns skyld.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å konsentrere seg om de små tingene, og prøve å ikke planlegge så langt fremover. Du har behov for å øve mer på å være i nuet. I løpet av dagen ser du en person du ikke treffer så ofte, og det blir en koselig overraskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du funderer mye over hva du skal forandre i livet ditt for at ting skal bli mer effektivt. Du vil ikke falle inn i vante rutiner, og må begynne å tenke annerledes. En kollega har en morsom idé som du vil teste.

Vekten 23/9-22/10

Det blir ikke mye du kan gjøre med en situasjon som inntreffer i dag. Du får helt enkelt akseptere det som skjer, og gjøre det beste ut av situasjonen. I løpet av ettermiddagen kan noe sladder forårsake en del drama. Kvelden handler om vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag tar du i altfor mye når du skal løfte eller bære. Det finnes en risiko for at du skader deg om du ikke er forsiktig. Tenk på sikkerhet fremfor effektivitet. I løpet av kvelden hører en slektning av seg med interessant informasjon.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir varierende. Du har mye å stå i med, men det gjelder å organisere jobben slik at du kan være effektiv uten å stresse. I dag merker du at en kollega flørter med deg, og det gjør deg både glad og litt sjenert.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag blir det en del reise for din del. Det kan være snakk om en fysisk reise fra et punkt til et annet, eller en indre reise som handler om mental styrke og viljen til å forandre. Dagen blir morsom, utfordrende og veldig givende.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å nekte et familiemedlem noe som han/hun ber om. Du vil at han/hun skal være lykkelig og du anstrenger deg for at han/hun skal bli det. I løpet av ettermiddagen får du nyheter som gjør deg glad. Du føler at du endelig er på vei mot en forandring.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir intensiv, men bra. Du har mye å stå i, og det gjelder å holde tempoet oppe hele dagen. Om ettermiddagen får du mulighet for å forandre noe som irriterer deg. Kvelden blir koselig og sosial.

Powered by Labrador CMS