Dagens Horoskop: Onsdag 5. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å vite hva man gjør, noe du ikke er så veldig god på. Du liker å ta sjanser og å komme med løsninger på problemene etter at de har oppstått, du liker ikke å ha en plan fra begynnelsen av. I dag må du tenke nytt.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir kreativ, morsom og familiekjær. Du prater mye med en slektning eller ung venn og du får vite ting du ikke hadde en anelse om. I dag blir du også positivt overrasket over hvor bra en av dine ideer har slått an.

Tvillingene 21/5-20/6

Onsdagen blir ganske intensiv, så book ikke inn en masse aktiviteter på kvelden, for det kommer du ikke til å orke. Du har behov for å få sove ordentlig ut og akkurat nå er det ganske tidlige morgener og det betyr tidlige kvelder for din del.

Krepsen 21/6-22/7

Denne onsdagen innser du at du må prøve mer om du skal nå fram til en person som har dratt seg unna deg. Selv om du synes han/hun er vanskelig å ha med å gjøre, finnes det noe hos denne personen som ingen andre har.

Løven 23/7-22/8

Du blir irritert på noen venner som oppfører seg umodent og som hele tiden vil virke tøffere enn de er. Du har prøvd å lede de inn på riktig spor, men av en eller annen grunn, trekker de seg unna så fort de får sjansen. Dette er personer som ikke er klare for å bli voksne enda.

Jomfruen 23/8-22/9

Du fornekter deg ikke i dag. Den ideen som fra begynnelsen virket ganske så umulig, viser seg å slå skikkelig an. Nyt fremgangen din og slutt å uroe deg så mye over fremtiden. Lev mer i nuet, så kommer du til å føle deg bedre.

Vekten 23/9-22/10

Du er irritert på en kollega eller nabo som har veldig vanskelig for å vise hensyn til andre. Han/hun fokuserer alltid på sine egne behov først, innen han/hun i det hele tatt vurderer å bry seg om andre. I dag viser denne personen virkelig sin manglende forståelse for andre menneskers behov.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ og går veldig fort. Akkurat nå får du dine beste ideer tidlig på morgenen, så det gjelder å ikke sove bort hele dagen. Kvelden handler om å lytte til en venn som har noe veldig viktig å formidle.

Skytten 22/11-21/12

Du begår en kjempe tabbe i dag, som ender i en ren katastrofe. Det som virket så lovende i begynnelsen, blir kaotisk og rørete. Mye handler om at du ikke vil be om hjelp, selv om du merker at ting begynner å skjære seg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det kan være vanskelig å si farvel til ting som har vært en stor del av livet ditt de seneste årene, men om du føler at det er det du må gjøre for å ha det bra, så er det den riktige tingen å gjøre. Du er inne i en oppadgående spiral i livet ditt og du har ikke plass til mennesker som bare tilfører deg negativ energi.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har det gøy denne onsdagen. Det finnes noe lekende og litt provoserende over tegnet ditt. Du synes det er gøy å utfordre og å få mennesker i din omgivelse til å reagere. Kvelden blir koselig.

Fiskene 19/2-20/3

I dag får du gode nyheter som virkelig løfter humøret ditt. Du føler deg inspirert til å gjøre noe du ikke pleier å gjøre. Ettermiddagen fører med seg gode nyheter og en hel del morsomme aktiviteter. Du tar kvelden tidlig.

Powered by Labrador CMS