horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 5. april

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du er veldig opptatt av kollegaene dine i dag og omsorgen din kan møtes med en viss overraskelse. Du pleier ikke å være den som spør alle hvordan de har det og er interessert i familiene deres. Du pleier å møte kollegaene dine med tørr, litt sarkastisk humor, men ikke i dag.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen handler om å endre vanlige rutiner, noe du som Tyr kan oppleve som litt vanskelig. Du prøver likevel å fokusere på de positive tingene denne dagen. Lyset gir deg energi og akkurat nå fungerer du uvanlig godt i forskjellige grupper. Du er populær og det får deg til å føle deg bra.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag havner du i en gruppe som ikke fungerer, og for din egen del tar du i bruk ditt fenomenale verbale talent for å få alle til å dra i samme retning. Du liker ikke å være den som tar ledelsen, men i dag har du ikke noe annet valg. Kvelden vekker mange følelser i deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du uvanlig vanskelig for å ta beslutninger. Hver gang du prøver, ombestemmer du deg nesten umiddelbart. Denne usikkerheten skaper både små og store problemer i løpet av dagen. Du kan få problemer med alt fra jobben til hvilken lunsj du skal spise.

Løven 23/7-22/8

Du ser ut til å ha en ny kollega eller en ny bekjent i den indre sirkelen din. Du prøver å få denne personen til å slappe av mer, spesielt når de er med deg. Dette er en person som kan virke litt sjenert og forsiktig, men det er akkurat det som gjør deg så nysgjerrig.

Jomfruen 23/8-22/9

Hvis du jobber med den samme kollegaen i dag som i går, har du lært å passe på tungen din nå, men det kan være for sent. Hvis det oppstår en kjølig stemning mellom dere, må du prøve å finne en måte å få hen til å slappe av og glemme det som har skjedd.

Vekten 23/9-22/10

Når månen er i ditt eget tegn, påvirker det deg både positivt og negativt samtidig. Du er mer følsom og åpen for nye ideer, samtidig som du blir veldig uvillig når du må ta beslutninger. I dag er det bra hvis du tvinger deg selv til å holde fast ved din første tanke.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag handler det om å være litt som edderkoppen i nettet, og det passer deg godt. Du liker å veve forskjellige ting sammen til en helhet, og det viser seg at du har god oversikt over hva som trengs å gjøres. Kvelden handler om å være åpen og ærlig med vennen din.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir veldig følelsesladet. Du reagerer sterkt på ulike situasjoner og kan bli veldig sint eller opprørt når noen kritiserer deg. Denne dagen prøver du også å sjarmere en ganske vanskelig kollega. Du vil få vedkommende med på lunsj og kaffe med resten av gjengen.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir en uvanlig god dag der alt går som det skal. Du har mulighet til å lade opp på din egen måte denne dagen, og det gjør at når du skal yte så leverer du over din egen forventning. Denne dagen hører du noe uventet og morsomt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tar du opp et emne som kan være følsomt med en av sjefene dine. Det handler om en kollega som du ofte føler ikke har nok erfaring eller kunnskap til å utføre sine oppgaver. Du vil markere din misnøye fordi deres mangler går ut over deg, men du vil samtidig ikke gå bak noens rygg.

Fiskene 19/2-20/3

I dag får du høre morsomme nyheter som lyser opp dagen din. Selv når tempoet blir høyt og du tvinges til å stresse, føler du deg ikke irritert. Du fokuserer fremover og gjør det du skal. Kvelden handler om en fysisk hobby eller kanskje en sport.

Powered by Labrador CMS