Dagens Horoskop: Onsdag 4. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ulike måter å se en sak på, men det viktigste i dag er at både du og dine kolleger blir enige til tross for at dere har ulike meninger. Dere må inngå kompromisser om dere skal komme videre i arbeidet. I løpet av dagen får du råd fra en annen kollega som kan se saken fra både din og din kollegas synsvinkel.

Tyren 20/4-20/5

Du er langsint akkurat nå. Egentlig er det best for alle parter om dere setter en strek over det som har skjedd allerede fra begynnelsen av. Ikke tenk for mye på saken. For øvrig blir det en bra og koselig onsdag hvor familien står i sentrum for din oppmerksomhet.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en ganske alvorlig dag hvor det kreves høyt fokus og nøyaktighet. Du er ikke bra på å være nøye, derfor bør du slå deg sammen med en kollega som er litt langsommere, men mer metodisk enn deg. Sammen kan dere utrette underverker.

Krepsen 21/6-22/7

Idag er du i litt bedre humør. Du føler at du har kommet tilbake til deg selv igjen og at du faktisk kan få alt det nye til å fungere. Du har behov for litt energi og det får du fra Solen, som forsterker din optimisme. En venn tar kontakt og det blir toppen av lykke i dag.

Løven 23/7-22/8

Du er irritert på en sjef som ikke kan se ting fra annet enn sitt eget ståsted. Denne personen er veldig firkantet i sin lederstil og det er noe som virkelig ikke passer for deg. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å prøve en ny og ganske berikende hobby.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt forsiktig når du konfronteres med et ganske så komplekst problem. Som oftest prøver du å unngå slike kinkige situasjoner, men det går ikke når det hele er ditt ansvar. Kvelden handler om å hvile og å ta det med ro.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som prøver å unngå krangler ved å løse konflikter innen de blir for store. I dag havner du i en situasjon med en kollega som er tvert om. Han/hun nyter å krangle og synes det er gøy at det skjer noe. Dette blir en tøff nøtt for deg å knekke. Diplomati fungerer ikke, så prøv heller å unngå personens konfrontasjoner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du argumenterer for en sak du brenner for og blir skuffet når kollegene dine ikke er like sterkt engasjert som du er. Selvfølgelig forstår du at interessen kan variere, men litt mer entusiasme hadde du forventet deg. Det blir forøvrig en ganske så rolig dag.

Skytten 22/11-21/12

Du stresser ikke deg selv i dag, selv om du vet at du burde høyne tempoet litt. Det er denne innstillingen som kommer til å bli et problem for deg i høst. Du har det bedre med deg selv om du blir bedre på å prioritere tiden din og ta ansvar.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir veldig skjønn og deilig. Du unner deg litt ekstra søvn og spiser en god frokost. På jobb er det fokus som gjelder, men det er interessante oppgaver og du føler at du henger bra med. Kvelden handler om en god nyhet og en masse oppmuntring fra venner. Du føler deg sterkere enn noensinne.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag stresser du for å rekke en aktivitet etter jobb. Det blir en ganske så intensiv dag hvor du tvinges til å slurve litt på slutten for å rekke alt. Du liker ikke når du ikke kan gjøre en oppgave så bra som mulig på grunn av tidspress. Kvelden blir inspirerende.

Fiskene 19/2-20/3

Du avventer med å gi en beskjed du har fått, fordi du har behov for å få oversikt først. Egentlig er dette skikkelig bra nyheter, men du vil ikke si noe innen du har hele bildet klart for deg. Kvelden handler om en idrett.

Powered by Labrador CMS