Dagens Horoskop: Onsdag 4. Mars

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du utfordrer deg selv til å ta mer plass enn du har gjort på lenge. Over en ganske lang periode har du nøyd deg med å holde deg i bakgrunnen, men det er jo ikke Værens sanne natur, så nå trer du endelig frem i rampelyset igjen.

Tyren 20/4-20/5

Det skjer mye i dag, så det gjelder å være uthvilt og å ha kontroll. Tyren pleier vanligvis å gjøre én ting om gangen, men i dag sjonglerer du mellom en rekke oppgaver samtidig, og din evne til å multitaske imponerer virkelig sjefen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Onsdagen blir litt av et pusterom for deg. Du får tid til stoppe opp og tenke over hva det er du vil her i livet. Det blir en inspirerende og veldig interessant onsdag hvor du får utløp for dine kreative sider.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar sats akkurat nå. Det handler om at du vil vise at du har en ambisjon og vilje til å lykkes. Krepsen får energi fra Sola, noe som gjør at du kan presse deg litt mer enn du pleier å gjøre. I løpet av kvelden, er det lagarbeid som gjelder.

Løven 23/7-22/8

Denne onsdagen prøver du å finne en måte å motivere en kollega på. Denne personen har stengt seg helt inne, men sjarmen din kan få han/hun til å åpne seg opp og snakke om hva det er som er feil. Kvelden blir veldig stressende.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har mange ulike prosjekter du holder trådene i akkurat nå, og det gjør at det blir litt mye tull iblant. Strukturer opp jobbhverdagen din ved å skrive lister, da får du både tid til å tenke og konsentrere deg om det som må gjøres.

Vekten 23/9-22/10

Du trosser en venn ved å ikke fortelle en hemmelighet for han/henne og det kan kan føre til en krangel mellom dere. Du synes det er viktig å kunne verne om din integritet, mens vennen din mener at deres vennskap er basert på at man deler alt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om økonomi og en investering du er i ferd med å gjøre. Du har så mye å tenke på akkurat nå at det beste hadde vært om du skrev ned alt innen du glemmer en god idé. I løpet av kvelden kan en slektning kreve en tjeneste av deg.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke den som sier nei med det første, men i dag hopper du av et prosjekt fordi du innser at det blir for risikabelt. Vennen din blir overrasket ettersom det nok er første gang han har sett deg trekke deg fra en utfordring.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen tar du frem konkurranseinstinktet i deg, og din evne til å prestere når det trengs. Du viser at du er en kraft å regne med og du imponerer virkelig sjefen din. Om kvelden har du en masse ekstra energi som du bruker på å være sosial.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir veldig interessant. Du har så mange ulike prosjekter på gang akkurat nå at du sjeldent får tid til å reflektere noe særlig over livet. I dag oppstår det en luke i skjemaet og den luken gir deg plutselig tid til å fundere over en ny fase du er på vei inn i.

Fiskene 19/2-20/3

I dag blir du sint på ordentlig, og det er rett og slett sjeldent det skjer en Fisk. Du kan bli såret, irritert og opprørt, men aldri sint. Det er en kollega som går over grensen og det er dråpen som får begeret til å renne over for deg. I dag viser du hva som kan skje om du virkelig blir provosert.

Powered by Labrador CMS