Dagens Horoskop: Onsdag 4. Desember

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir annerledes ettersom du gjør ting på jobb som du ikke pleier å gjøre. Kanskje er det møter eller et kurs/forelesning av noe slag. Det blir i hvert fall en morsom og utviklende onsdag hvor du lærer deg mange nye ting.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir litt stressende, men du rekker det du skal. I løpet av dagen får du mulighet for å endre på visse hverdagsrutiner. Dagen handler også om å ta vare på seg selv og skjemme bort seg selv litt ekstra.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ingen stopp i deg i dag, du er som en maskin som bare kjører på. Du får energi fra solen og det i kombinasjon med Uranus gjør deg både disiplinert og målbevisst. I dag setter du et bra grunnlag for jobbingen resten av uken.

Krepsen 21/6-22/7

Denne onsdagen prøver du å prate fornuft med en kollega som har oppført seg ille den siste tiden. Han/hun har problemer med å komme tidsnok på jobb og er ofte grinete. Du vet at kollegaen din har problemer hjemme, men det er allikevel ikke grunn nok til å oppføre seg på denne måten.

Løven 23/7-22/8

Denne onsdagen benytter du deg av sjarmen og overtalelsesevnen din for å få en venn til å bli litt modigere. Det finnes mye du beundrer denne personen for, men det verker i hjertet ditt når du ser hvor dårlig selvtillit denne personen har og hvordan det hemmer denne personen sosialt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du foretrekker praktisk arbeid fremfor administrativ eller teoretisk jobb. Du vil slippe å tenke og bare kunne ta i ordentlig ettersom du er litt treg i hjernen akkurat nå. Dette kan være fordi du begynner å bli forkjølet eller at du har sovet dårlig.

Vekten 23/9-22/10

Denne onsdagen har du mange spørsmål, men få svar. Du uroer deg over hvor mye fremtiden til tross for at det finnes få eller ingen indikasjoner på at det venter en forandring. Denne uroligheten kan være en følelse som oppstår når Månen er i en ugunstig posisjon i forhold til tegnet ditt snarere enn at det er snakk om en konkret anledning.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne onsdagen prøver du å rådgjøre deg med en kollega om en arbeidsoppgave, men kollegaen din er ganske så kort mot deg og du merker at noe er feil. Når du prøver å lufte temaet, får du et rart svar. Denne personens oppførsel har med å gjøre at han/hun tror at du har sagt visse ting du ikke har sagt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en vanskelig dag og det gjelder å være uthvilt og fokusert. I dag testes du innen flere områder som du egentlig er ganske usikker på og det resulterer i en del nye arbeidsoppgaver. Det viktigste for deg er å fremheve dine positive sider.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tviler en hel del i dag, men det gjør ingenting. Du er på vei til å ta en beslutning som kan påvirke deg i over lang tid og da er det viktig at du virkelig har tenkt igjennom hva du vil gjøre. Kvelden handler om å mosjonere.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en underlig men ganske så givende onsdag hvor du jobber med personer som vanligvis ikke er i din arbeidsgruppe. Du synes det er morsomt og stimulerende å få lære og kjenne nye mennesker. Om kvelden hjelper du en venn eller slektning.

Fiskene 19/2-20/3

Å bli sint over små bagateller pleier ikke ligge i Fiskens natur, men akkurat nå blir du påvirket av Pluto som gjør deg uvanlig lett irritert. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å hjelpe en kollega som har et privat problem. Du liker å hjelpe denne personen.

Powered by Labrador CMS