Dagens Horoskop: Onsdag 31. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir som det blir i dag, det er lite du får gjort noe med. Du får det så mye bedre om du aksepterer at visse ting ligger utenfor din kontroll. Det positive er at en viss solstråle virkelig lyser opp denne dagen.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske rolig, selv om det snart er påske. Du sørger for å nyte dagen. Det blir en herlig og fin dag. Den handler i stor grad om å bli ferdig med småting og komme a jour med livet, rent mentalt. Dersom du har mulighet kan det også hende du får tid til trening eller en tur.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir ikke helt bra om dagen. Du prøver på litt for mange ting, og det er typisk at det er i sånne tilfeller at alt låser seg. Ikke tenk så mye, bare gjør. Dersom du heller lar tankene bare flyte, så er det mye som plutselig går på automatikk.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant dag som byr på både intriger og annet drama. Det handler om vennskap, kjærlighet og ikke minst om et trekantdrama. Du er ikke direkte innblandet denne gangen, så du kan heldigvis følge med på avstand.

Løven 23/7-22/8

Det blir ikke helt som du så for deg, men det handler om at dine planer var ganske optimistiske fra start. Du visste at du antageligvis måtte avlyse, men du er likevel skuffet. Dersom du gir slipp på skuffelsen, så kan denne dagen likevel bli bra.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om store og små valg. Det er ikke alltid så lett for deg å komme frem til hva du vil, spesielt ikke når du påvirkes av Væren. Dette gjør deg ekstra glad. I løpet av ettermiddagen venter positive nyheter angående din økonomi.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og annerledes dag, der du får mulighet til å vise hvem du er på et dypere plan. Du åpner deg, og synes at det er fint å prate om noe annet enn det som er på overflaten. Kvelden handler om å vise respekt for et valg tatt av et familiemedlem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil så mye akkurat nå, men det er ikke sikkert du rekker alt du har planlagt. Det er en viss usikkerhetsfaktor som gjør deg engstelig. Kanskje hadde det vært lurt om du eliminerte noe fra din lange liste. Noen ganger er det bedre å være realistisk.

Skytten 22/11-21/12

Det er en positiv energi i ditt horoskop i dag. Akkurat nå kan ditt humør variere ganske mye, men denne dagen er en av de bedre. Du har godt selskap, og har det veldig bra. Kvelden handler om et vennskap som blomstrer på nytt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tenker mye frem og tilbake i dag. Du har fått et fristende tilbud, men det innebærer at du må si nei til noe som har med en personlig forpliktelse å gjøre. Kvelden blir ganske intensiv, men på en god måte.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan ikke forutsette at det alltid vil være din idé som går gjennom. I dag faller den helt i grus, og du må se en konkurrent ta hjem seieren. Det er bare å rette seg opp i ryggen, børste av støvet og komme sterkere tilbake.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en annerledes og interessant dag, der du møter en hel del utfordringer som du ikke har møtt på en stund. Her er fleksibilitet alfa omega. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å vise hvem du er i en ganske offentlig sammenheng.

Powered by Labrador CMS