Dagens Horoskop: Onsdag 31. Juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en morsom men ganske forvirrende onsdag hvor du begynner på en masse prosjekter, men ikke lykkes noe spesielt med noen av de. I løpet av dagen har du gode muligheter for å overtale en slektning eller et familiemedlem på å bli med på noe du gjerne vil gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å være bestemt og om å ikke tvile. Det blir en interessant dag som byr på en hel del nyheter og mange morsomme aktiviteter. I løpet av ettermiddagen velger du å følge instinktene dine når det kommer til et spørsmål som har med familien å gjøre. Instinktene dine viser seg å være rett.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar dagen som den kommer og bryr deg ikke med å lage langsiktige planer. For deg er det viktigste at du har noe å gjøre i hverdagen og at du får bruke tid med de som står deg nær.

Krepsen 21/ 6-22/7

Du har bestemt deg for å fikse noe som er ødelagt. Du har innsett at det kommer til å forandre en hel del om du klarer å ordne opp i dette. Det handler om noe som kan gjøre deg uavhengig av andre, men som også kan hjelpe deg med å komme nærmere noen du bryr deg om.

Løven 23/7-22/8

Du lever livet ganske bekymringsløst akkurat nå. Dette er din tid og uansett om du har fri eller jobber, så nyter du sommeren. Som singel er du ganske så flørtete og du merker at sjarmen din går rett hjem, men det finnes bare en person som du virkelig er interessert i. Du prøver å være litt kulere mot denne personen for å fange han/hennes oppmerksomhet.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske intensiv og tøff onsdag hvor du begynner på altfor mange prosjekter og det vet du. Det beste hadde vært om du avsluttet en sak om gangen, men en sak leder til den neste også videre, og innen du vet ordet av det så har du tyve prosjekter på gang samtidig.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ingenting du må gjøre idag, og du kan være akkurat så impulsiv som du bare vil. Akkurat nå synes du det er gøy å kunne bestemme deg for en aktivitet uten å måtte tenke over om du har noen andre planer. Kvelden blir herlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir like gøy uansett hva du velger å gjøre idag, det viktigste er at du ikke stresser men tillater deg å ta en ting om gangen. Kvelden handler om en venn og hans/hennes bekymringer. Du er der både for å støtte, lytte og gi ulike råd.

Skytten 22/11-21/12

Idag treffer du en person som slår ring rundt din hverdag. Du innser at du har veldig sterke følelser for en person du ikke en gang kjenner så godt og det gjør deg fascinert og redd på en og samme tid. Du har møtt en person som forstår hvordan du tenker og som kan se inn i sjelen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om å ikke gi opp og å fortsette å kjempe for det du tror på. Som Steinbukk har du en stor porsjon stahet som holder deg oppe når du ikke orker mer. Du får skryt for din innsats idag. Kvelden byr på god mat og masse latter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tillater deg selv å være stolt over et familiemedlem eller en slektning idag. Du er vanligvis ikke den som skryter, men idag ser du ingen anledning til å holde inne superlativene. Han/hun har gjort noe ut over det vanlige.

Fiskene 19/2-20/3

Du nyter dagen og lykkes med å holde unna alle mørke tanker. Det blir en herlig onsdag hvor du puster ut og nyter livet. Har du fri så er du kanskje bortreist og da passer du på å suge til deg litt ekstra av alt det gode livet har å by på.

Powered by Labrador CMS