Dagens Horoskop: Onsdag 30. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen begynner ganske rolig, men blir stressende i løpet av dagen. Du føler at kravende til deg har økt, og du vet ikke om du orker leve opp til de. Du har behov for en form for energi boost. Det kan være snakk om noen timer i naturen, næringstilskudd eller lysterapi. Akkurat nå savner du å ha mer energi.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen begynner i høyt tempo og tiden flyr avgårde. Det blir en interessant dag, men mye å holde i. Her gjelder det å være oppmerksom på detaljer, og at du avslutter en ting om gangen slik at du får struktur. Kvelden handler om et prosjekt hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å akspetere et nederlag, selv om det er forventet. Du har gått ut på dypt vann og det visste du allerede fra begynnelsen. Dette prosjektet var en sjanse ettersom du hverken har kunnskap eller erfaring til å gjennomføre det, men du tror på prinsippet øving gjør mester.

Krepsen 21/6-22/7

Denne onsdagen tar du tak i noe du har ligget etter med på jobb. Du er flink på utsette ting til siste minutt og det er du fullt klar over, men samtidig har du vanskelig for å holde deg til skjemaet. Du liker å improvisere og havner ofte i et sidespor.

Løven 23/7-22/8

Onsdagen handler om å kunne ha hodet kaldt og henge med i svingene. Det blir en intensiv dag der du forventes å prestere bra, selv innen områder hvor du ikke er så erfaren. Det beste er om du svelger stoltheten din og spør om hjelp.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag får du mulighet for å hjelpe en person du er litt interessert i, men som du ikke helt våger nærme deg. Det kan være snakk om en person du er tiltrukket av, eller en person som imponerer deg med sin kunnskap og at det er derfor vil du lære å kjenne han/henne bedre.

Vekten 23/9-22/10

Denne onsdagen tar du tak i hverdagslige ting som er ganske kjedelige, men som må gjøres. Du lykkes med å holde humøret opp ved å jobbe med en kollega som er mer som en venn enn en arbeidskamerat. Dere to har det så gøy sammen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lengter etter noe som skal skje, men akkurat nå er det ganske mye hverdag i livet ditt. Du har kommet inn i rutiner igjen etter en følelsesmessig sterk sommer og nå kjenner du rastløsheten drar i deg. Onsdagen kan tilby en løsning på ditt ønskemål om forandring.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir annerledes, men allikevel bra. Det skjer ikke så mye i livet ditt akkurat nå, men du trives bra som det er, både på jobb og i privatlivet ditt. Vanligvis pleier ikke Skytten være så rastløs om høsten, men akkurat nå demper påvirkning fra den hjemmekjære Krepsen denne siden ved din personlighet.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en hendelsesrik onsdag som byr på utfordringer, fysisk smerte og en god del latter. Akkurat nå har du mye å gjøre og det gjelder å planlegge om du skal få til alt. Du får mye støtte og hjelp fra familie og venner. I dag hører du fra en beundrer.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske kjedelig innledning på onsdagen og det kan også hende du forsover deg. Etter lunsj blir ting bedre og du kan slappe av. Kvelden handler om å være på hugget og om å henge med i svingene både hjemme og under aktivitet.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske uformell og grå onsdag, men til tross for det så er humøret ditt på topp. Du har fått gode nyheter som lysner opp dagen din. Et kompliment fra en kollega bidrar også til å løfte stemningen.

Powered by Labrador CMS