Dagens Horoskop: Onsdag 3. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å få med deg en venn på shopping. Denne personen er veldig stilsikker og du har behov for denne personens råd når det gjelder klær. I løpet av dagen kan det oppstå sjalusi fra en person som ikke liker at du har tatt opp igjen kontakten med en gammel venn.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir veldig harmonisk. Du slapper av og nyter å stresse. Du ligger bra an med jobb og kan gjøre morsomme og litt kreative ting. Kvelden handler først og fremst om familien og om å støtte og komme med gode råd.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ikke spesielt lojal i ditt valg i dag og det er du fullt klar over, men du blåser i det ettersom du har bestemt deg for å være litt egoistisk. Iblant må man ta valg som er bra for en selv, selv om det vil gjøre noen andre skuffet.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å ordne opp i et problem du har med en venn, men du innser snart at det er bedre om dere kan sees og diskutere saken dere imellom, istedenfor å måtte skrive om det. Dessverre ser det ut til at vennen din ikke er så keen på å sees. Bruk sjarmen din!

Løven 23/7-22/8

Du innser at du har fått en plutselig konkurranse, og ikke bare fra et hold. Denne personen har en helt spesiell utstråling ulik alle andre du kjenner. Det er på tide å reagere.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er veldig forsiktig i dag. Men vær ikke redd for å ta i et tak, vær litt mer vågal og kreativ. En sjef har en ganske firkantet måte å se ting på og det gjelder å få med denne personen på dine ideer.

Vekten 23/9-22/10

Du er ivrig og veldig målbevisst akkurat nå og det er bra både når det gjelder jobb og ting som har med dine private ambisjoner å gjøre. Du har det bra med deg selv når du har harmoni i livet ditt og akkurat nå er det meste veldig harmonisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag innser du noe som virkelig kan hjelpe deg fremover. Du forstår at du har gjort en dobbel jobb bare for å sikre deg, men at du faktisk kan skippe dette steget og på den måten spare både tid og energi.

Skytten 22/11-21/12

Du lurer på hvordan du skal kunne gjøre det beste ut av situasjonen og du har kommet opp med at det beste hadde vært om du og vennen din hadde hatt samme vennskapskrets. Vennen din er litt sky og er ikke så glad i nye mennesker, men du kan kanskje introdusere han/hun for noen venner om gangen.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir rolig. Du møter kanskje en venn eller så bruker du dagen på en hobby. Akkurat nå trives du bra hjemme, men vennene dine savner deg og du vil ikke at du skal stenge deg inne. Vær litt impulsiv og gjør noe vågalt. Du har godt av å slippe deg litt løs.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å gjøre på jobb, så det blir litt vanskelig å komme fra så tidlig som du hadde planlagt. Akkurat nå tar du ikke bare ansvar for dine egne oppgaver, men også for dine kollegers oppgaver. Det kan være fordi det er sykdom på jobb, eller fordi dere prøver å kutte ned på personalet.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å stenge ute alle dine sterke følelser og den tvilen du går og bærer på. Du innser at du må treffe en viss person og prate med han/henne, men du har ingen anelse om hvordan du skal gå frem. Du kan ikke bare ta kontakt etter et år og spørre om dere skal sees, spesielt ikke med tanke på de rådige omstendighetene.

Powered by Labrador CMS