Dagens Horoskop: Onsdag 3. Juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å samle en gjeng for en aktivitet og det går sånn passe. Mange av vennene dine ser ut til å være opptatt eller bortreist. Dagen idag blir alt annet enn hva du hadde regnet med, men den blir allikevel vellykket.

Tyren 20/4-20/5

Du nyter virkelig dagen i fulle drag. Om du jobber har du roet ned tempoet og du føler at du endelig kommer ikapp med masse. Kvelden blir koselig og veldig hyggelig. Du passer på å unne deg god mat og koselig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir litt stressende fordi du har så mye planlagt. Det kan handler om jobb eller så har du fri, men du har allikevel en del aktiviteter planlagt. På ettermiddagen prøver du å komme til enighet med en sta slektning.

Krepsen 21/6-22/7

Du trodde ikke at du kunne savne en person så mye som du gjør akkurat nå. Det er nesten som om du er handlingslammet. Du vil ikke gjøre noenting annet enn å bruke all fritiden din på å dagdrømme og tenke på lykkeligere tider.

Løven 23/7-22/8

Du har et aktivt liv akkurat nå med mange kompiser, men det er noen du savnet som er bortreist eller opptatt. Du har tett kontakt med disse personene via telefon, men det blir ikke helt det samme.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en masse humor og eventyrlyst i tegnet ditt akkurat nå. Du er uvanlig nysgjerrig på alt og alle, noe som oppleves som mer sosialt enn ellers. Det blir en koselig og veldig positiv onsdag hvor du knytter nye kontakter.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handlar om å være litt finurlig. Når du ikke får det som du vil, går du rundt problemet og bruker andre alternativer som kan være mer fristende enn den metoden du har brukt til nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å gripe situasjonen. Gjennom å stole på magefølelsen din kommer du til å velge en helt annen og smartere vei enn om du bare tenker logisk. I akkurat dette tilfellet er det beste alternativet det som frister mest fra begynnelsen av.

Skytten 22/11-21/12

Du har det veldig bra akkurat nå. Dagene går i et behagelig tempo og du gjør ikke så mye enten du har fri eller jobber. I din verden handler alt om kjærlighet og den altoppslukende følelsen av å være to. Som singel flørter du en hel del akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Du gjør det du elsker idag og det er både tøft, utviklende og veldig morsomt på en og samme tid. Idag begynner noen plutselig å skrive eller ringe deg, du blir litt overrasket for dere har hatt sporadisk kontakt tidligere, men nå blir den både dypere og mer intensiv og veldig personlig.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å nyte livet og å tenke på fremtiden. Iblant kan du ha behov for å ta en pause fra hverdagen, problemene og alt annet som tynger deg. Det blir en morsom dag hvor du treffer en del interessante mennesker.

Fiskene 19/2-20/3

Idag gjør du akkurat det motsatte som du burde. Du tar kontakt med en person som du har lovet deg selv å holde deg unna og du tar deg selv i å ha det så mye bedre når dere prater, skriver eller kanskje treffes. Han/hun ser ut til å forstå deg på en unik måte, og du føler at du kan være deg selv med denne personen.

Powered by Labrador CMS