Dagens Horoskop: Onsdag 3. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag prøver du å ordne opp i et problem som begynner hjemme men som ender opp på jobb. Det har med dine egne forventninger å gjøre, med drømmene dine om fremtiden og kanskje har det litt med kjærligheten å gjøre også.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir intensiv men morsom. Du har flere prosjekter på gang og du varierer de ved å bytte mellom arbeidsoppgaver og ha mange boller i luften samtidig. I løpet av dagen tar du tak i ting som har med et event å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er bestemt, veldig driftig og veldig fokusert akkurat nå. Du vil at det skal skje ting og du vil at det skal skje nå. I løpet av dagen kan en sjef gjøre deg skuffet. Han/hun er altfor forsiktig for din smak.

Krepsen 21/6-22/7

Du er urolig over at du har forsnakket deg om noe du har lovet å holde munn om. En venn er veldig nysgjerrig av seg og du vet hvordan han/hun kan stille uskyldige spørsmål som du svarer på uten å tenke deg om.

Løven 23/7-22/8

Idag er det på tide at du stiller et spørsmål du er litt redd for å stille. Uansett hva som blir svaret, får du det bedre av å vite enn å gå rundt og tenke på det. Dagen byr på en ganske så uventet hendelse som får deg til å revurdere fremtidsplanene dine akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være veldig lat og det vet du om. Idag er du litt ekstra trøtt og da tar du flere omveier enn du pleier og det kan koste deg i lengden. I løpet av dagen lærer du å kjenne mennesker som inspirerer deg til å tenke fremover.

Vekten 23/9-22/10

Du er stresset, men det unnskylder ikke det du sier til en kollega idag. Det finnes ingen grunn til at du skal være hard mot denne personen. Han/hun gjør sitt beste og det vet du. Prøv å være oppmuntrende istedet for å bli irritert på denne personen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du skylder ikke alltid kollegaen din en forklaring, selv om han/hun påstår det. Du har et privatliv du ikke trenger å gjøre rede for på jobb, så det er bare å si ifra. Visse mennesker har vanskelig for å respektere andre personers integritet.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke i det hele tatt så pigg som du skulle ønske idag. Du vil helst være hjemme, men om du jobber så gjør du ikke så mye som sjefen din forventer av deg. Det handler om at du har sovet dårlig og grublet over ting du ikke kan påvirke.

Stenbocken 22/12-19/1

Jordtegnene kan virkelig bli høye på innkjøp og det blir du idag. Du gjør et skikkelig kupp og du er veldig fornøyd med ditt kjøp. Det finnes bare en kollega som kan forstå deg fullt ut. Du og denne personen har samme smak så han/hun skjønner hvor bra kupp du har gjort.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å stille krav, men det bør ikke bli for forhastede konklusjoner om du skal få med deg alle rundt deg. Ta ting i eget tempo og bli ikke irritert på de som ikke forstår like bra som du gjør. Kvelden byr på en del intressant sladder.

Fiskene 19/2-20/3

Du er redd for å si feil ting og derfor holder du munn selv om du egentlig har behov for å prate med en viss person. Han/hun har en tendens til å gjøre deg nervøs, spesielt på visse dager. Idag får du sjansen til å bevise hvor intelligent du er.

Powered by Labrador CMS