Dagens Horoskop: Onsdag 29. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en livlig og morsom onsdag der fokuset ligger på detaljer og på å vinne. Det kan handle om en stemmegivning på jobb eller om en utfordring eller konkurranse på privaten. Ettermiddagen blir harmonisk. Du omgås med venner.

Tyren 20/4-20/5

Du er en person som prøver å tenke positivt i de fleste situasjoner og idag får du en rekke beskjeder som er veldig fordelaktige for din del og som kommer til å forenkle livet ditt fremover. Du innser at du har uroet deg unødvendig og det er som om en tung stein blir løftet fra skuldrene dine.

Tvillingene 21/5-20/6

Følelsen av å være utilstrekkelig får du føle på idag. Du synes du gjør ditt beste, men sjefen din vil at du skal gi litt til. Du vet ikke helt hva det er denne personen krever av deg, men du har en følelse av at det er mer enn du er forberedt på å gi akkurat nå. Ha en oppriktig kommunikasjon med sjefen din.

Krepsen 21/6-22/7

Idag er første dag på veldig lenge hvor du føler deg positiv til sinns. Du nyter å omgås med venner, spise lunsj på jobb og alt annet som er koselig og sosialt. I løpet av ettermiddagen har du det gøy og du slipper deg løs og sjarmerer alt og alle rundt deg.

Løven 23/7-22/8

Det blir vanskelig å være helt ærlig mot en person som åpenbart er mer interessert i deg enn tvert om. Du vil ikke såre denne personen, samtidig som du vet at du aldri kommer til å føle det på samme måte som han/hun føler for deg. Idag flørter du med noen som vekker følelser hos deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes mange måter å uttrykke seg på, så velg både ditt tonefall og dine ord med omhu idag. Om du uttrykker deg riktig, unngår du å trampe på kollegene dine samtidig som du får sagt det du har behov for å si.

Vekten 23/9-22/10

Dagen idag byr på mange utfordringer. Du innser at du bør tilpasse deg etter din nåværende situasjon og det innebærer at du ikke kan gå og lengte etter det som har vært, men at du heller må se mulighetene i det som kommer.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes få personer som får deg i så godt humør som en kollega og venn. Han/hun sier alltid de riktige tingene og han/hun får deg alltid til å le. I løpet av dagen styrkes båndet deres ytterligere når dere får jobbe med en vanskelig oppgave sammen.

Skytten 22/11-21/12

Du er lykkelig akkurat nå og det merkes på hele din utstråling. Du er glad, forelsket og lever i nuet. Dessverre gjør det at du ignorerer de viktige tingene som har med fremtiden og jobb å gjøre. Du har vanskelig for å fokusere på annet enn følelsene dine.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag blir annerledes enn hva du hadde tenkt deg. Du vil egentlig bare ta det med ro, men det skjer ting som forandrer situasjonen radikalt og du må kaste deg inn i et lite eventyr på kvelden/ettermiddagen. Det blir en morsom, flørtende og hendelsesrik onsdag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er på tide at du bestemmer deg for hvilken vei du skal når det gjelder din relasjon til sjefen din. Det har vært mye frem og tilbake den siste tiden, noe som har gitt et dårlig resultat. Nå kommer en påvirkning fra Mars som hjelper deg med å finne tilbake til ditt vanlige jeg igjen.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av søndagen overtaler du en venn eller partner til å tenke annerledes. Det funker ikke i det hele tatt og dere ender opp med å gjøre ting alene istedenfor. Du er litt irritert på denne personens latskap. Vennen din merker ikke at du er irritert og synes tvert om at livet er fantastisk akkurat nå.

Powered by Labrador CMS