Dagens horoskop: Onsdag 29. juli

Onsdagens horoskop er servert!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen får du prøvd deg på nye utfordringer som kan bli berikende, men vanskelige på samme tid. Det som er bra er at du ikke er ensom. Du får selskap av personer som du kjenner og som du deler tankene dine med.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir helt ok. Du står på litt, men i et behagelig tempo. For deg er det viktig å ikke stresse i dag. Du må få slappe av og føle litt på sommertempoet. Kvelden byr på sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Onsdagen blir stressende og byr på mye informasjon. Du lærer deg noe du kommer til å få nytte av i framtiden. Det viktige i dag er at du ikke nøler når det kommer til å prøve noe nytt. Du kommer til å få bedre resultater om du kaster deg ut i utfordringene uten å tenke for mye.

Krepsen 21/6-22/7

Du har fortsatt vanskelig for å akseptere det som har skjedd. Du kjenner på mye skyld, men samtidig synes du at denne personen stiller urealistisk høye krav til relasjonen deres. Dessverre grubler du så mye over problemet at du ikke klarer å slappe av og nyte livet akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Det er konflikt og drama i luften, noe du synes er ganske morsomt. Du liker at det skjer ting, så lenge det ikke involverer deg personlig. Det kan til og med hende at du fyrer litt opp ved å komme med noen kommentarer til det som skjer... Det virker som om du har noe å vinne på at denne konflikten fortsetter.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er en diskret selvsikkerhet rundt deg nå, og det får mange personer til å ta kontakt. Selvtilliten din vokser, og det blir en oppadgående spiraleffekt for deg. Dette er en bra tid for jomfruen.

Vekten 23/9-22/10

I dag er ambisjonene dine å gjøre så lite som mulig. Du er lei av å hele tiden være den som tar ansvar for at gruppen fungerer. Nå synes du at det er noen andre som kan bære denne byrden en stund...

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å reise tilbake i tid og besøke en fortid som du ikke har sett på lenge. Det blir en interessant dag med selvransakelse i fokus. Noen ganger må man se seg tilbake for å kunne forstå nåtiden.

Skytten 22/11-21/12

Du nyter at du får være sammen med dine folk nå. Du trives med å være rundt få mennesker nå, uansett om det er folk du kjenner godt eller andre arrangementer. Du trives best sammen med familien, partneren din og kanskje noen få, nære venner.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en intens, morsom og annerledes dag der du får lære noe nytt om deg selv, teste tålmodigheten og dy får mye positivt tilbake. Dette er dagen hvor dy omgås nye kollegaer og gamle bekjente. Du innser at dere kommer til å bli en bra gjeng.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt forsiktig med forventingene dine, og det er bra fordi det blir nok mest likt realiteten. Målene du har satt deg for dagen handler om ting som må gjøres. Starten på denne uka har vært bra, og det fortsetter denne onsdagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du har det ikke så bra om dagen, og det handler om at dine private relasjoner ikke er på topp, noe står i veien for dere og du finner ikke helt ut hva det er. Kanskje trenger du litt tid for deg selv for å finne ut av hva du vil?

Powered by Labrador CMS