Dagens Horoskop: Onsdag 29. Januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å ta en ting om gangen. Du føler deg most i topplokket og henger ikke helt med på ting slik som du pleier. I dag bør du ta vare på deg selv litt ekstra. Sørg for at du ikke blir syk.

Tyren 20/4-20/5

Du gir aldri opp og i dag beviser du en gang for alle at stahet lønner seg. Et mål du har strevd med i mange år, er endelig innen rekkevidde, så nå kan du endelig nyte fruktene fra alle anstrengelsene dine. For øvrig blir det en ganske så rolig dag.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du ganske pratesyk og du har vanskelig for å konsentrere deg på jobb. Et sosial aspekt vokser seg sterkere i tegnet ditt akkurat nå og det gjør at kontakten med andre mennesker føles viktigere enn dine arbeidsoppgaver.

Krepsen 21/6-22/7

Du gir etter i dag og du er sint på deg selv for at du er så svak. Du kunne ønske du kunne stå imot fristelsene litt bedre, men Krepser er følsomme av natur og det gjør deg ekstra vanskelig å ikke la seg påvirke.

Løven 23/7-22/8

Denne onsdagen sier du nei til en person som ikke er vant med å få nei. Det kan bli litt av en scene når personen det gjelder viser sin misnøye, men det er bare å stå fast ved det du har sagt. Iblant må man si ifra.

Jomfruen 23/8-22/9

Onsdagen blir morsom og variert. Det meste flyr på uten problemer på jobb og livet føles ganske enkelt. I løpet av dagen får en kollega en litt sprø, men genial idé. Lytt til kollegaen din innen du dømmer han/henne.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ulike måter å fikse ting på, og i dag velger du den mest kompliserte veien. Du tenker at om noe er for enkelt, så må det finnes en hake ved det, derfor velger du den tryggeste utveien.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag vil du bevise ovenfor en kollega hvor kompetent og driftig du kan være. Du har et behov for å være flink når du er med denne personen. Noe hos din kollega lokker frem konkurranseinstinktet i deg.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du fokus på å komme deg a jour med ting du henger etter med, det blir en ganske monoton, men veldig produktiv dag hvor du rekker å gjøre mer enn du hadde trodd du skulle få til.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen prøver du å finne en måte å håndtere en konflikt på. Du pleier sjeldent være den som drar seg unna en krangel, men det føles ikke helt som ditt slag, og du mener vennen din bør løse problemene sine selv. Kvelden blir morsom og litt annerledes.

Vannmannen 20/1-18/2

Når du først våger, kan du gå veldig langt og i dag viser du at du har mange nye, revolusjonerende ideer å komme med. Sjefen din blir imponert over din kreativitet.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ganske så irritert på en person som står deg nær. Han/hun krever din fulle oppmerksomhet og blir grinete når du ikke fokuserer hundre prosent på vennen din. I dag får du nok og sier ifra en gang for alle.

Powered by Labrador CMS