Dagens Horoskop: Onsdag 29. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en ganske så intensiv onsdag foran deg, hvor du skal komme i kapp med ting du har utsatt til siste sekund. Dette kan være fordi du jobber hjemme og har samme selvdisiplin som på en arbeidsplass eller at du helt enkelt ikke orker å ta tak i denne typen oppgaver akkurat nå.

Tyren 20/4-20/5

I dag unner du deg en rolig morgen. Du tillater deg å ikke stresse, noe som i seg selv er en luksus. På jobb går alt konfliktfritt, men det finnes ting du savner å gjøre. Kvelden handler om ta vare på seg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del tvil som har med fremtiden å gjøre og du vet ikke hvordan du skal håndtere det. Det viktigste du kan gjøre, er å lufte dine tanker med noen som har litt mer erfaring i livet. En eldre slektning kan gi deg noen verdifulle tips.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig glad i dag, selv om du ikke er villig til å vise det. Et spontant spørsmål om sommeren har gjort deg både overrasket og lykkelig, nå vil du bare at det skal bli sommer. Husk at ansvaret for at denne ideen skal bli noe av, avhenger av deg.

Løven 23/7-22/8

Du blir overrasket over din egen reaksjon i dag. Du vil gjerne fremkalle en form for følelsesmessig reaksjon fra en personen som interesserer deg og det kan hende at du takker nei til noen du vil være med, bare for å se om denne personen blir lei seg. Iblant reagerer du ganske umodent og lite gjennomtenkt.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom og variert onsdag der fokuset ligger på små detaljer og på planer som har med fremtiden å gjøre. Det blir en dag hvor du får tenke igjennom hva du vil og hvordan du skal kunne påvirke den jobben du har akkurat nå. Kvelden handler om en beslutning.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske vågal akkurat nå og utmerker deg mer enn du pleier å gjøre. Onsdagen handler om personlighet og om å våge å stikke seg ut. Kvelden blir morsom, men kanskje ikke like hendelsesrik som dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne onsdagen prøver du å senke kravene til deg selv et par hakk. Du er lei av å alltid være den drivende kraften bak alle ideer, så nå vil du se hvem som tar over stafettpinnen når du tar et steg tilbake. Du kommer til å bli overrasket. Den personen som skinner i dag, er ikke den du skulle tro det var.

Skytten 22/11-21/12

Du får høre et rykte som gjør deg både sint og skuffet. Du vet at under andre omstendigheter hadde du blitt invitert med, men nå blir du av en eller annen anledning ikke en gang invitert. Kan det være at det er du som har dratt deg unna den siste tiden?

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om å komme i kapp med visse oppgaver og om å vise hva du kan. I løpet av ettermiddagen hører noen av seg og lurer på hva du skal gjøre i morgen. Du er fristet til å komme med en unnskyldning, men blir nysgjerrig på hvilke forslag denne personen har. Han/hun vekker din interesse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du innser at ingenting kommer til å bli helt som du hadde planlagt denne onsdagen. Det kan til og med hende at du må ta en kortere reise fordi en person ikke helt har alt under kontroll. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å velge akkurat nå. Uansett hvilke valg du tar, så føles det som om du kommer til å tape noe på det. Du vil både kjøpe kaken og spise den, men akkurat i dette tilfellet må du velge, hvor vanskelig det enn er.

Powered by Labrador CMS