Dagens Horoskop: Onsdag 28. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir intensiv på en stressende måte og du rekker ikke alt du hadde planlagt. Du føler deg mislykket når du ikke blir ferdig med noe du hadde sett for deg å bli ferdig med. Du tar deg vann over hodet ved å være litt for ambisiøs. Senk skuldrene litt.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en rolig og koselig onsdag som byr på sladder og en hel del god mat. I dag fokuserer du på en slektning, et barn eller en ung venn. Kvelden handler om å overraske noen som står deg nær. Det blir en vellykket onsdag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ikke redd for å si nei til en person som du synes går for langt, men samtidig vet du at han/hun kommer til å bli veldig såret om du gjør det. Her er spørsmålet hvor fintfølsom du egentlig er. Kvelden handler om familien.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et strålende humør denne onsdagen. Du liker å ha mange aktiviteter planlagt og det har du i dag. Sørg bare for å komme deg opp i tide. Om morgenen blir stressende, kan de gå utover ditt ellers så gode humør.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør akkurat nå. Du har begynt å omgås med en gammel venn igjen og det vekker sterke følelser i deg. Du vet ikke helt hvordan du skal oppføre deg når det kommer til denne personen. Han/hun har aldri vært som dine andre venner, og er i en liga for seg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir irritert og sint på en kollega som slurver en del. Du vet at han/hun kan bedre, og derfor er det så frustrerende å se at han/hun ikke gjør sitt ytterste på jobb i dag. I løpet av ettermiddagen får du høre et ganske så rart rykte.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å komme i kapp med noe du kan være ganske så dårlig på til tider. Du har en tendens til å være ute i siste sekund, noe som ikke gir rom for f eks trafikk-kaos eller andre uforutsette hendelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en morsom og utfordrende onsdag som handler om å utvide kunnskapene sine og lære seg noe nytt. Her får du mulighet for å vise hvor lettlært og intelligent du kan være når du setter den siden til.

Skytten 22/11-21/12

Du tar på deg mer ansvar enn du burde i dag. Det er din dårlige samvittighet som gjør at du ikke kan si nei når en venn ber deg om en tjeneste. For øvrig blir det en ganske hendelsesløs, men allikevel bra dag. Kvelden byr på en skikkelig utfordring.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om familien, familiekos og å nyte livet. Du er uvanlig harmonisk i dag. Kvelden blir litt eventyrlig og ganske sen. Du treffer personer som både utfordrer og får deg til å føle deg satt pris på.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet at du har gjort en feil, men din unnskyldning sitter langt inne. Du er veldig stolt av deg og du kan ha vanskelig for å innrømme at du har gjort feil. I løpet av onsdagen møter du en person som får deg til å tenke i nye baner. Det blir litt av en wake-up-call.

Fiskene 19/2-20/3

Du er fornøyd med deg selv og din egen innsats i dag. Det er ikke så ofte du utfordrer deg selv på denne måten. En venn er god på å kritisere deg og det gjør deg sint. Du anser at han/hun burde ha viktigere ting for seg enn å legge seg opp i livet ditt.

Powered by Labrador CMS