Dagens Horoskop: Onsdag 28. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du sjanser ikke idag, men velger det sikre kortet og det viser seg å være et smart trekk. Du kommer til å vinne en hel del fordeler ved at du reagerer så gjennomtenkt som du gjør. En kollega og du har begynt å komme hverandre nærmere. Dette er en person du virkelig kan relatere deg til.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes ulike måter å se en sak på og du velger den pragmatiske måten. Du er ikke en person som lar følelsene løpe løpsk, du analyserer situasjonen, vurderer den nøye og reagerer utifra det logiske. Kvelden byr på masse latter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan slappe av og lene deg tilbake i dag. Du har gjort som forventet av deg og litt til, og nå skal du nyte dine egne prestasjoner. I løpet av dagen får du skryt av en sjef og du liker den positive feedbacken du får. Kvelden handler om å møte krav.

Krepsen 21/6-22/7

Akkurat nå slurver du med ting du burde være nøye med og det kommer til å innebære ekstra jobb for deg mot slutten av uka. Du bryr deg ikke, for du fokuserer på nuet og lar morgendagens bekymringer være morgendagens.

Løven 23/7-22/8

Det finnes et mot og en herlig humor hos deg som sjarmerer de fleste. Du har din måte å se virkeligheten på og det gjør hverdagen litt lettere og koseligere. Idag tar du deg selv i å tenke på en gammel kollega som du ikke jobber sammen med lenger. Du savner denne personens humor.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen idag handler om å si både ja og nei på en og samme tid. Det kan høres rart ut, men det innebærer å måtte sette grenser uten å begrense deg selv. Du kan ta utfordringen du får idag. men du må begrense den så den ikke tar opp hele jobbdagen din.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ulike måter å håndtere en konflikt på og du velger og ikke ta parti. For deg er det vanskelig å velge side ettersom du synes at begge parter har både rett og galt. Ettermiddagen blir givende, men samtidig litt for intensiv for din smak.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir interessant. Du utvikler ulike arbeidsmetoder og det er noe du kommer til å spare både tid og penger på på sikt. Du vet at den jobben og tiden du legger ned idag, kommer du til å få igjen med renter fremover.

Skytten 22/11-21/12

For deg er det en relasjon som er viktig. Som Skytte kaster du deg inn i en interesse uansett om det er et forhold, en hobby eller en jobb med full lidenskap. Du fokuserer fullt og helt på det som er av interesse for deg og akkurat nå handler livet ditt om kjærlighet.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir litt tøft å balansere alle aktiviteter i livet ditt akkurat nå, men du lykkes bra så lenge du ikke slurver med mat og søvn. Om du sover ordentlig og spiser riktig, kan du utføre underverker, så ikke slurv med det mest banale. I dag får du et fint kompliment og noen gode nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar tak i et prosjekt som har med en hobby å gjøre. Det blir en bra dag hvor du fokuserer på små ting og på å jobbe så effektivt som mulig. Du vil komme hjem tidlig for å rekke å hjelpe en venn eller slektning med et prosjekt han/hun har.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir okey. Du har det kanskje ikke kjempe gøy, men du føler at du lærer ting og bygger broer for fremtiden. Idag lar du tankene dine vandre mot kjærlighet og relasjoner. Det finnes visse ting du ikke er helt fornøyd med.

Powered by Labrador CMS