Dagens Horoskop: Onsdag 28. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir som det blir i dag, og du tar konsekvensene av det som skjer med ro. Det er lenge siden du hadde en slik avslappet holdning som nå. Du nyter livet og har det veldig bra. Ingenting, ikke en gang motstand kan påvirke det.

Tyren 20/4-20/5

Det blir kanskje ikke den onsdagen du hadde sett for deg, men det blir en bra og produktiv dag. Du velger bort noe for å rekke en oppgave, og det viser seg å være et klokt valg. Dagen handler også om familiekos og fremtidsdrømmer som kan gå i oppfyllelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen tar en interessant vending. Det du trodde hadde mislykkes, viser seg å være en fulltreffer, og det du trodde ville bli plankekjøring, må gjøre om. Din magefølelse er ikke helt på topp akkurat nå, og det handler om Månens plassering i forhold til ditt stjernetegn.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å ha flaks. Den siste tiden har vært litt stang-ut for din del, men nå føles det som om det snur. I dag skjer det noe som kunne gått skikkelig skeis, men istedenfor reddes hele situasjonen av et høyst usannsynlig sammentreff.

Løven 23/7-22/8

Du er veldig frem og tilbake i om du skal godta et tilbud du har fått. Det handler om en person som vil få deg med på en aktivitet, men du tviler, ettersom du verken har lyst eller tid. Samtidig er du redd for å skuffe din venn.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om vennskap og om å stole på hverandre. En person som har kjent deg i mange år trekker seg unna, og du skjønner ikke hvorfor han/hun oppfører seg sånn. Du innser at det handler om mer enn deres relasjon, og dette kan omhandle noe denne personen skjemmes for.

Vekten 23/9-22/10

Det er noe vågalt på grensen til dumdristig i ditt stjernetegn akkurat nå. Det innebærer at du tar unødvendige risker med situasjoner og ting som du egentlig burde være mer forsiktig med. Du har en følelse av at du er uovervinnelig, og den influensen kommer til å forbli en stund.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prater basert på kun det du selv vet i dag, og det kan bidra til hard kritikk fra en kollega som er mer innsatt i problematikken enn hva du er. Her handler det om å finne en balansegang, og du vil egentlig bare kjøre på. Kvelden blir mer fysisk aktiv enn dagen.

Skytten 22/11-21/12

Din humor og varme gjør deg til en en selvfølgelig samarbeidspartner. Du vet hvordan du skal få mennesker til å føle seg sett. Legg til at du er litt flørtete på denne tiden av året. Dette er følelsen av vår som uttrykker seg gjennom deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en koselig start på dagen, og du føler deg klar for alle dagens utfordringer. For deg er en god start på dagen nærmest en garanti for at det vil bli en fin dag. På kvelden møter du en person som du ikke har sett på lenge, og det blir et etterlengtet gjensyn.

Vannmannen 20/1-18/2

Du innser at du har tatt feil, men du er ikke helt klar for å innrømme det enda. Det handler delvis om stolthet, og delvis om at du ikke er overbevist om at du faktisk har gjort feil, eller om det er noen andre som prøver å skylle sine feil på deg.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om ulike aspekter av shopping. Du har mer penger enn til vanlig på denne tiden av året, og du velger å bruke dem på noe du har ønsket deg lenge. Det blir en koselig dag der du føler deg bortskjemt av deg selv.

Powered by Labrador CMS