Dagens Horoskop: Onsdag 27. November

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag blir du irritert på en kollega som er borte mer enn hun er på jobb. Det påvirker gruppearbeidet og det blir du som må dra lasset i dette prosjektet. Du får et godt råd om hvordan du skal håndtere situasjonen av en annen kollega.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske harmonisk, selv om du har en del å gjøre. Du har egentlig full kontroll på jobben din og du kan til og med unne deg å starte litt på nye og mer kreative prosjekter. En sjef gir deg mye skryt i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler deg bortglemt av en venn og du blir nesten litt sur når han/hun velger å høre fra seg. Du må forklare hvorfor du er så kort i tonen. Denne personen har ikke sjans til å forstå hvorfor du er så opprørt ellers. Kommunikasjon og ærlighet er dagens nøkkelord.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av onsdagen blir du skuffet når en venn ikke dukker opp til en avtale. Du tar deg selv i å ville treffe denne personen oftere, men du er for stolt til å erkjenne det ovenfor din venn, som ser ut til å være lykkelig uvitende om dine følelser.

Løven 23/7-22/8

Du har fokus på jobb i dag og det er ikke helt likt deg. Du pleier å fokusere mer på det sosiale, men du vet at du må skjerpe deg når det gjelder visse oppgaver, ellers kommer du til å være tvunget til å jobbe overtid og det vil du ikke.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om drama og sterke følelser. Uansett om du er direkte innblandet eller mer en tilskuer, blir det en turbulent men ganske så underholdende dag. Kvelden byr på tårer og latter.

Vekten 23/9-22/10

I dag gjelder det å bite tennene sammen og fokusere. Du vet at du må rekke en del oppgaver på relativt kort tid, men det burde gå om du bare lykkes med å holde deg til en tidsplan. Iblant har du en tendens til å gjøre alt annet enn hva du egentlig skal og det går utover dine deadlines.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne onsdagen prøver du å samarbeide med en person som ikke er helt tilstede. Denne personen har tankene et helt annet sted og det medfører en del slurving fra hans/hennes side. Du bør påpeke viktigheten av å holde fokus på en fin måte ellers kan det skape problemer for en kollega istedet.

Skytten 22/11-21/12

Denne onsdagen prøver du å vise en person hvor mye du bryr deg om han/henne, men din omtanke får ikke den responsen du hadde håpet på. Du har lagt merke til at det har vært litt problemer i forholdet deres den siste tiden og du er usikker på om du vil fortsette eller gjøre det slutt.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir akkurat som du hadde håpet på. Du har mye du skal rekke på jobb, men du er godt forberedt og det går smidig. I løpet av ettermiddagen jobber du på mot et privat mål du har deg. Kvelden handler om å ta vare på seg selv og unne seg litt egentid.

Vannmannen 20/1-18/2

Du får et avbrekk fra hverdagen i dag og det synes du er skjønt. Du vil gjerne omgås mer med familien, partneren eller vennene dine, men den siste tiden har det vært litt vel mye på jobb for at det skal kunne bli så mye tid for noe annet.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdagen blir passe intensiv. Du rekker mer enn du hadde tenkt og du merker at du faktisk begynner å få bra flyt innen mange ulike områder. I løpet av dagen funderer du på å ta kontakt med en person som ofte er i tankene dine. Men du vet ikke helt hvordan du skal gjøre, det er så lenge siden dere så hverandre sist.

Powered by Labrador CMS