Dagens Horoskop: Onsdag 27. Mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Om du nekter deg selv det du vil ha idag, kommer du til å angre deg. Dette er en mulighet for deg til å virkeliggjøre drømmene dine og det kommer ikke til å bli så mange liknende muligheter igjen denne våren. Ta sjansen når du først får den.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen handler om å være fornøyd med det du gjør og ikke kreve for mye av deg selv. Akkurat nå har du en tendens til å stille høye krav til prestasjon og det gjør at det er lett å låse seg fast når det kommer til din kreativitet. Senk ambisjonsnivået litt og la kreativiteten flyte isteden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er utrolig sjarmerende idag og du føler at mennesker rundt deg dras mot deg. Du har en kombinasjon av Venus og Merkur i tegnet ditt, som gir deg masse karisma. Dette er din tid til å nyte de komplimentene du får og la det styrke ditt selvbilde.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt irritert på en venn for at han/hun ikke har sagt en ting til deg. Du fikk høre det via en tredje part og det får deg til å føle deg dum. Hva du ikke vet, er at det ikke var meningen at noen skulle få vite din venns hemmelighet, den har lekket ut fordi nysgjerrige neser ikke har klart å slutte å snoke.

Løven 23/7-22/8

Idag er du ekstra glad. Det blir en bra og utviklende dag der du lærer deg masse nye ting. Akkurat nå finnes det mye energi i tegnet ditt, noe som gjør at du orker mer enn vanlig, både på jobb og på fritiden.

Jungfru 23/8-22/9

Du er en person som kan bli veldig frustrert når noen ødelegger planene dine, og det skjer idag. En sjef bestemmer seg for at det finnes viktigere ting enn det du har planlagt og du må helt enkelt gjøre om planene dine. Prøv å se det positive i denne forandringen.

Vekten 23/9-22/10

Onsdagen handler om å ikke ta forhastede beslutninger. Du blir lett impulsiv når Månen påvirker deg og da kan du iblant gjøre ugjennomtenkte ting som å booke en reise uten å vite om du kan ta deg fri, eller love deg bort til flere på en gang. Idag er en slik dag der det meste kan skje.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser frem til å få presentere et resultat, men sjefen din har ikke helt tid tid deg akkurat nå, så det må vente. Det gjør at du blir litt nedfor på ettermiddagen. Som flaks er, har du en kollega som vet hvordan man kan muntre deg opp.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen handler om å nærme seg de personene du har glidd ifra den siste tiden. Her gjelder det å svelge stoltheten sin. Dagen blir bra, men kanskje utvikles den ikke på samme måte som du kunne ønske. Du må ha mer tålmodighet og senke forventningene dine noe.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt distré idag. Det finnes mye du skal rekke på jobb og det gjelder å holde et høyt tempo allerede fra begynnelsen av. Idag får du uventet hjelp fra en kollega som sjeldent pleier å være så gira på å samarbeide med andre. Du blir både smigret og glad for denne personens hjelp.

Vannmannen 20/1-18/2

Det skjer en del ting idag, så det gjelder å holde et høyt tempo allerede fra start. Prøv å tenke fremover og se det positive i de små framstegene du gjør. På ettermiddagen får du informasjon om en ny ordning på jobb.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt blyg når du nærmer deg en kollega, men du vet at den beste måten å ta kontakt med denne personen på, er gjennom å tilby deg å hjelpe. Vil du nærme deg han/hun, er dette en bra måte å slappe av på. Prat jobb isteden.

Powered by Labrador CMS