Dagens Horoskop: Onsdag 27. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen prøver du å gjøre noe du ikke helt behersker. Det kan gå bra, men det kan også bli en flopp avhengig av hvor ydmyk du er og om du er villig til å be om hjelp. Kvelden kan by på en overraskelse.

Tyren 20/4-20/5

Du har forsonet deg med tanken på at du må styre visse ting på jobb ettersom de åpenbart ikke fungerer av seg selv. Om kvelden blir det et kjært gjensyn med en du har savnet veldig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du setter spørsmålstegn ved en del ting i dag og det er bra, men samtidig må du forstå at mennesker kan bli irriterte over at du aldri blir fornøyd. Om du ikke orker å håndtere irriterte personer, bør du nok tone ned din nysgjerrighet et par hakk.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ingenting du kan si eller gjøre for å drive igjennom dine tanker uten å skape en konflikt. Du må helt enkelt innse å finne deg i at visse personer ikke kommer til å være fornøyd med den beslutningen du tar i dag.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør denne onsdagen. Ting går som du hadde håpet på, selv om ikke alle puslebitene har falt helt på plass enda. I løpet av dagen møter du en person som vekker sterke minner og som får deg til å begynne å drømme deg tilbake til en lysere periode i livet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt usikker på visse ting i dag og det er kanskje bra å spørre om hjelp. Iblant blir du for stolt og vil ikke innrømme at du ikke mestrer noe og da kan du ende opp med å gjøre unødvendig arbeid. Kvelden handler om viljen til å forandre ting.

Vekten 23/9-22/10

Du har behov for å komme ut og gjøre ting. Å sitte hjemme kan gjøre deg litt smågal. I dag trosser du alle regler og forbud, bare for å få være litt spontan og føle deg som vanlig igjen.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag bør du vise at du bryr deg om en venn. Han/hun har behov for din ekstra omtanke i dag. I løpet av ettermiddagen får du høre morsom sladder som faktisk berører deg. Kvelden blir herlig, men altfor sen.

Skytten 22/11-21/12

Du har endelig begynt å ta mer kontroll over livet ditt. Du innser at du har savnet visse ting mer enn du trodde og nå har du bestemt deg for å endre på spillereglene og bli mer aktiv igjen. Om kvelden drar du igang en venneaktivitet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ikke så god på å håndtere konflikter akkurat nå, men i dag er du tvunget til å si hva du føler ellers kommer du til å eksplodere. Når det kommer til kjærlighet, vet du hverken hva den personen du er interessert i føler eller hva du selv føler. Men det slår virkelig gnister mellom dere når dere møtes.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske praktisk anlagt akkurat nå og du synes det er deilig å kunne jobbe med hendene, for da føler du at du virkelig får gjort noe. Kvelden blir rolig og behagelig. Du tilbringer en del tid alene akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3

Du er altfor forsiktig i dine meninger. Om du ikke er mer bestemt, vil ikke folk ta deg seriøst. Vær litt mer klar på hva du mener og tenker. Kvelden blir herlig.

Powered by Labrador CMS