Dagens Horoskop: Onsdag 26. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag har du flere ulike prosjekt på gang, og derfor gjelder det å ha tid til alt du begynner på. Du er flink til å dra i gang ting, men ikke alltid like god til å avslutte dem. Kvelden handler om noe som har med sport å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir bra, men intensiv. Du jobber hardt og får lønn for strevet. Gjennom å sørge for at alle rutiner fungerer, og at dine kolleger har like god oversikt som deg selv, gjør du ting lettere for din egen del. Kvelden blir interessant.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prøver å rekke så mye som mulig i dag, og det gjør at du føler på masse stress. Du er ikke alltid like god til å forholde deg til fremtiden, og det gjør at mye skjer i siste liten. Det hadde spart deg masse tid, dersom du ble bedre på å planlegge.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om dype spørsmål og det gjør deg både deprimert, men også interessert. Du unngår vanligvis å tenke på ting som døden, evighet og religiøse spørsmål, men noen ganger kommer du inn i perioder der du har et behov for å utforske disse områdene.

Løven 23/7-22/8

Det finnes regler, og det finnes anbefalinger, men du blåser gjerne i begge deler dersom du har muligheten. En Løve er ganske fri i sinnet, og har vanskeligheter med å tilpasse seg til firkantede arbeidsmetoder. Du gjør det aller best med frie hender.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en intensiv dag og en intensiv kveld. Du har mange jern i ilden akkurat nå, og du kan ikke hoppe over noe, ettersom alt henger sammen. Det beste du kan gjøre er å utnytte ditt talent når det gjelder organisasjon og struktur.

Vekten 23/9-22/10

I dag virker det som om du krangler med en slektning eller venn. Du hater når dere er uenige, men samtidig irriterer denne personen deg som ingen annen. Du har vanligvis ikke spesielt kort lunte, men med denne personen er det vanskelig å holde temperamentet i sjakk.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er en person som tror på personlig ansvar, og at man vokser som menneske dersom man utfordres og testes. I dag støter du på noen som ikke vil bli utfordret. Denne personen er veldig firkantet og trives best når ting er som de alltid har vært.

Skytten 22/11-21/12

Du tar et stort steg mot viktig innsikt i dag. Dette er noe du har jobbet med i underbevisstheten, men nå løftes dette opp på et bevisst plan, og det krever at du forstår en hel del om deg selv og hvordan du reagerer i visse situasjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å nå et mål. Det har gått betydlig fortere enn du trodde det skulle gå. Dels handler det om dine voksende ferdigheter, men også om ditt vinnerinstinkt når du først bestemmer deg. På kvelden feirer du.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet at har gjort feil, men samtidig kan du ikke noe for at du surrer noen ganger. Du mp ha tålmodighet med deg selv, og akseptere at du ikke er perfekt. Kvelden handler om å treffe venner og ha det gøy.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en bra og produktiv onsdag der du både rekker ting som må bli ferdig, og forberedelser til resten av uken. Noen ganger har du veldig effektve dager. Kvelden handler om å skjemme bort seg selv.

Powered by Labrador CMS